ΑΕΚ: Ασημένιο μετάλλιο η Γκαϊταντζή

ΑΕΚ: Ασημένιο μετάλλιο η Γκαϊταντζή

Νέα επιτυχία για την αθλήτρια της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Άλλη μία επιτυχία σημείωσε η αθλήτρια της γυναικείας ομάδας επιτραπέζιας αντισφαίρισης Λεμονιά Γκαϊντατζή της ΑΕΚ αγωνιζόμενη στο αναπτυξιακό τουρνουά της ΧΑΝΘ που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο (04-05/02) στη Θεσσαλονίκη.

Πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις κέρδισε τη 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία των νεανίδων. Στην πορεία της προς το βάθρο, είχε bye στη Φάση των «16», ενώ στα προημιτελικά κατέβαλε την Πετσίβα του ΑΣΕΑ Καβάλας με 3-0 και στην Ημιτελική φάση την Μεραμβελλιωτακη του Ολυμπιακού με 3-1. Στον τελικό της κατηγορίας αντιμετώπισε την Τζαρίδου της ΧΑΝΘ χάνοντας δύσκολα με 3-2 καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση.  Να θυμίσουμε πως η νεαρή αθλήτρια βρισκόταν και μέσα στους πίνακες αξιολόγησης Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης για το 2023. Συγκεκριμένα, ο Μαδέσης φιγουράρει στην 1η θέση στην κατηγορία των Εφήβων (Κ19), ενώ παράλληλα βρίσκεται στην 2η θέση στους Νέους Άνδρες (Κ21). Στην κορυφή βρίσκεται η Γκαϊντατζή στην κατηγορία των Κορασίδων, ενώ ταυτόχρονα βρίσκεται στην 3η θέση στις Νεάνιδες και στην 4η στις Νέες Γυναίκες. Ο Ιάκωβος Αϊβατίδης βρίσκται στην 3η θέση στους Εφήβους, ενώ Χρυσή Φωτιάδου και Ιωάννα Γερασιμάτου βρίσκονται στην 2η και 3η θέση στις Νέες Γυναίκες. Παράλληλα, η Φωτιάδου φιγουράρει και στην 2η θέση στις Νεάνιδες.

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X