Παντελής Νικολάου: «Η ΑΕΚ δεν φοβάται κανένα ματς - Γραφική καραμέλα το πρωτάθλημα στα χαρτιά»

Παντελής Νικολάου: «Η ΑΕΚ δεν φοβάται κανένα ματς - Γραφική καραμέλα το πρωτάθλημα στα χαρτιά»
Photo Credits: INTIME

Ο Παντελής Νικολάου στο Sportdog για το αναβληθέν παιχνίδι του Περιστερίου εξαιτίας των χαμηλότερων δοκαριών. Τι είπε τη φετινή Ένωση και το γήπεδο.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το αναβληθέν Ατρόμητος-ΑΕΚ επειδή οι εστίες του γηπέδου του Περιστερίου ήταν χαμηλότερες από το προβλεπόμενο ύψος αποτελεί το θέμα που μονοπωλεί το ενδιαφέρον στην ποδοσφαιρική επικαιρότητα μετά την 21η αγωνιστική της Super League. Η εξέλιξη δημιούργησε σφοδρές αντιδράσεις, με δηλώσεις, τηλεοπτικές αναλύσεις και σχόλια, κάτι που είναι λογικό από τη στιγμή που τέσσερις ομάδες κονταροχτυπιούνται στη μάχη του τίτλου.

Η Ένωση κατέθεσε ένσταση και εξήγησε, πώς συνέβησαν τα γεγονότα και εξέφρασε μία ξεκάθαρη θέση, ότι δεν ήταν δυνατό να πραγματοποιηθεί ποδοσφαιρικό ματς της κορυφαίας επαγγελματικής κατηγορίας σε αντικανονικές συνθήκες, για τις οποίες δεν έχει υπαιτιότητα η φιλοξενούμενη ομάδα. Απ’την άλλη μεριά οι γηπεδούχοι είχαν το δικαίωμα να υποβάλλουν τις θέσεις τους.

"Η ΑΕΚ δεν φοβάται κανένα ματς - Γραφική καραμέλα το πρωτάθλημα στα χαρτιά - Μπήκε με το πιστόλι"!

Την άποψη του για το ζήτημα εξέφρασε μιλώντας στο Sportdog ο Παντελής Νικολάου, ο οποίος ήταν λακωνικός, αλλά όπως πάντα ουσιαστικός. Η γνώμη του έχει ιδιαίτερη βαρύτητα. Γιατί ναι μεν μεγαλούργησε στην ΑΕΚ, της οποίας είναι επικεφαλής του ιατρικού τιμ, αλλά η ποδοσφαιρική του γενέτειρα είναι το Περιστέρι και η ομάδα του Ατρομήτου, ένα στοιχείο του βιογραφικού του για το οποίο αισθάνεται εξίσου υπερήφανος. Ο διευθυντής της Ορθοπεδικής Κλινικής και Αθλητικών Κακώσεων του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών υποστήριξε, ότι πρέπει να δίδονται μεγάλη προσοχή στις συνθήκες που γίνονται τα παιχνίδια. Θεωρεί, ότι η αναβολή του αγώνα προσβάλλει το ελληνικό ποδόσφαιρο και απάντησε στην ανακοίνωση του Ατρομήτου και τις… φωνές που κατηγορούν την ομάδα του «Δικέφαλου» αετού, ότι θέλει πρωτάθλημα στα χαρτιά, λέγοντας, ότι η ΑΕΚ δεν έχει ανάγκη να πάρει ένα ματς χωρίς να παίξει.

Παντελής Νικολάου: «Η ΑΕΚ δεν φοβάται κανένα ματς - Γραφική καραμέλα το πρωτάθλημα στα χαρτιά»

«Η γνώμη μου είναι ότι έπρεπε να είχε λυθεί αυτή η ιστορία. Δεν νομίζω να έτυχε στο παιχνίδι της ΑΕΚ να είναι χαμηλότερα τα δοκάρια. Νομίζω, ότι ήταν από προηγούμενα παιχνίδια. Ίσως να έπρεπε να δίνουμε μεγαλύτερη προσοχή στη συντήρηση και τις συνθήκες των αγωνιστικών χώρων. Η συγκεκριμένη παράβαση είναι σημαντική αμέλεια. Υπήρξε παρατυπία που δεν σας κρύβω, ότι προσβάλλει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν γίνεται να μην κριτικάρω άσχημα ένα παιχνίδι που για αυτούς τους λόγους, ενώ είχε πάει κόσμος στο γήπεδο και πλήρωσε εισιτήριο, για να δεί ποδόσφαιρο μέσα στο κρύο. Θα προτιμούσα να είχε γίνει το ματς με διορθωμένο το πρόβλημα στις εστίες», ανέφερε αρχικά στη συνομιλία μας ο κ. Νικολάου.

Διαβάστε περισσότερα

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X