Τουρκία: Αναχώρησε η Ελληνική αποστολή για παροχή βοήθειας στους σεισμόπληκτους (ΦΩΤΟ)

Τουρκία: Αναχώρησε η Ελληνική αποστολή για παροχή βοήθειας στους σεισμόπληκτους (ΦΩΤΟ)

Η Ελλάδα έστειλε αποστολή βοήθειας στην Τουρκία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ελλάδα είναι έτοιμη για να συνδράμει με κάθε τρόπο στις προσπάθειες αντιμετώπισης συνεπειών του καταστροφικού σεισμού στη Τουρκία με στόχο να σωθούν ζωές.

Με εντολή του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, η Ελλάδα ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα της Τουρκίας για αποστολή βοήθειας για αντιμετώπιση των καταστροφικών συνεπειών του ισχυρού σεισμού 7,8 της κλίμακας Ρίχτερ  που σημειώθηκε τα ξημερώματα της 6ης Φεβρουαρίου στη Νοτιοανατολική Τουρκία και Συρία.

Συγκεκριμένα αναχώρησε ομάδα 21 πυροσβεστών από την 1η ΕΜΑΚ με δύο (2) διασωστικούς σκύλους και ειδικό διασωστικό όχημα. Την ομάδα συνοδεύει ένας (1) Αξιωματικός-Μηχανικός του Πυροσβεστικού Σώματος με εξειδίκευση στην υποστύλωση σε ερείπια κτηρίων που έχουν καταρρεύσει, πέντε (5)  γιατροί και διασώστες από το ΕΚΑΒ καθώς και ο Πρόεδρος του ΟΑΣΠ.

Η αποστολή αναχώρησε με C-130 από το αεροδρόμιο της Ελευσίνας.

Δείτε φωτογραφίες από την αναχώρηση της Ελληνικής αποστολής:

 

Τουρκία: Αναχώρησε η Ελληνική αποστολή για παροχή βοήθειας στους σεισμόπληκτους (ΦΩΤΟ) Τουρκία: Αναχώρησε η Ελληνική αποστολή για παροχή βοήθειας στους σεισμόπληκτους (ΦΩΤΟ)

Τουρκία: Αναχώρησε η Ελληνική αποστολή για παροχή βοήθειας στους σεισμόπληκτους (ΦΩΤΟ)

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X