Το Ύπατο ξεφτίλισε τον Ατρόμητο, τον Σπανό και την Κοξένογλου! (ΦΩΤΟ)

Το Ύπατο ξεφτίλισε τον Ατρόμητο, τον Σπανό και την Κοξένογλου! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ομάδα Γ' Εθνικής, το Ύπατο συγκεκριμένα, κατάφερε σε ματς με τα Τρίκαλα πριν μερικούς μήνες να ξεφτιλίσει τον Ατρόμητο, τον Σπανό και την Κοξένογλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Ύπατο ξεφτίλισε τον Ατρόμητο, τον Γιώργο Σπανό και την Κάτια Κοξένογλου σε ό,τι αφορά το θέμα των δοκαριών.

Ναι, καλά διαβάσατε… Η εν λόγω ομάδα της Γ’ Εθνικής κατάφερε πριν λίγους μήνες να ξεφτιλίσει τον Ατρόμητο, τον Γιώργο Σπανό και την Κάτια Κοξένογλου.

Συγκεκριμένα, ήταν στις 11 Δεκεμβρίου του 2022, όταν πριν από τη σέντρα στον αγώνα για τη Γ’ Εθνική ανάμεσα στους ΑΟ Υπάτου και ΑΟ Τρικάλων που διεξαγόταν στη Θήβα, οι φιλοξενούμενοι ανέφεραν στον διαιτητή πως εντόπισαν πρόβλημα με το ύψος των δοκαριών και των δύο εστιών. Πράγματι, κατόπιν του ελέγχου αποδείχθηκε ότι οι Τρικαλινοί είχαν δίκιο.

Δεν έγινε, όμως, καμία ένσταση και το ματς παίχτηκε κανονικά, αφού οι άνθρωποι της γηπεδούχου ομάδας έλυσαν άμεσα το πρόβλημα. Πώς το κατάφεραν; Σύμφωνα με μαρτυρίες των παρευρισκόμενων υπήρχε η δυνατότητα τα δοκάρια να βγουν από τη θέση τους.

Οι υπεύθυνοι, οπότε, έβγαλαν τα δοκάρια κι γέμισαν τις τρύπες με πέτρες, στη συνέχεια τοποθέτησαν σφήνες για να τα σταθεροποιήσουν και έφεραν τις εστίες τα προαπαιτούμενα μέτρα, γλυτώνοντας την ένσταση που θα έκαναν τα Τρίκαλα. Για την ιστορία το Ύπατο νίκησε 2-0.

Δείτε φωτογραφίες:

Το Ύπατο ξεφτίλισε τον Ατρόμητο, τον Σπανό και την Κοξένογλου! (ΦΩΤΟ)

Γ’ Εθνική: Πιο κοντά τα δοκάρια σε ματς – Το είδαν οι αντίπαλοι και διορθώθηκαν

AEK Cult Stories: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X