Η πραγματικότητα είναι μία και «ΤΣΟΥΖΕΙ» πολύ!

Η πραγματικότητα είναι μία και «ΤΣΟΥΖΕΙ» πολύ!

Ο Σταμάτης Βούλγαρης γράφει για την ξεφτίλα στο Περιστέρι, καταγράφει την ουσία της παρωδίας και απολαμβάνει τον διασυρμό των γελοίων...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καταρχάς θέλω να ξεκαθαρίσω πως είμαι υπέρμαχος του να κρίνονται οι αγώνες μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Εκεί ήθελα να κριθούν το 2008, αλλά κάποιοι άλλοι δεν ήθελαν. Εκεί ήθελα να κριθεί και το 2018, αλλά κάποιοι άλλοι δεν ήθελαν, μπούκαραν να διακόψουν το ματς και μετά έτρεχαν να το πάρουν στα χαρτιά!

Εκεί λοιπόν ήθελα να κριθεί και το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, αλλά κάποιοι «ξυπνητζήδες» επιχείρησαν να κλέψουν βαθμό ή βαθμούς από την ΑΕΚ βάζοντάς την να παίξει σε μικρότερες εστίες! Αυτή είναι η μόνη πραγματικότητα!

Προσωπικά, θα ήθελα να βρεθεί η ημερομηνία, να πάμε να παίξουμε στο Περιστέρι, να τους κερδίσουμε και να το βουλώσουν όλοι. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα απολογηθεί η ΑΕΚ αν οι άλλοι κάνουν παρατυπίες και αν αποφασίσει η αρμόδια αρχή να ακολουθήσει τον ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ και ότι προβλέπεται. Τελεία και παύλα!

Φανταστείτε απλά να ήταν το ματς στο 92′ στο 0-0, να κάνει ένας παίκτης της ΑΕΚ σουτ και η μπάλα να μην μπει στα δίχτυα για 1, 2, 4 ή… 7 (όπως ήταν αρχικά η «παρανομία» πόντους). Ή να χτυπούσε η μπάλα στη λακκούβα και να έβγαινε έξω αντί να πάει μέσα αν υπήρχε λεία επιφάνεια. Πάρτε το και ανάποδα μου είναι αδιάφορο. Θα «γυρνούσε» κανένας πίσω τους χαμένους βαθμούς; ΟΧΙ! Το τι θα πούνε όλοι οι άλλοι με αφήνει παγερά αδιάφορο. Δεν μου καίγεται καρφί αν Ολυμπιακοί, Παναθηναϊκοί, Παοκτσήδες, βγαίνουν και λένε το μακρύ τους και το κοντό τους. Ας σκούζουν όσο θέλουν.

Η ΑΕΚ ενημέρωσε ως όφειλε

Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν κανονισμοί! Η σέντρα έχει έναν κύκλο με ακτίνα 9,15 μ. Η περιοχή έχει μήκος 40,32 μέτρα και 16,5 πλάτος. Στην εστία, στα δοκάρια δηλαδή σύμφωνα πάντα με τον κανονισμό η απόσταση μεταξύ των κάθετων δοκαριών είναι 7,32 μέτρα και η απόσταση από το χαμηλότερο άκρο του οριζόντιου δοκαριού μέχρι το έδαφος είναι 2,44 μέτρα. Και τα δύο κάθετα δοκάρια και το οριζόντιο δοκάρι έχουν το ίδιο πλάτος και πάχος, όχι μεγαλύτερο από 12 εκατοστά.

Όταν λοιπόν δεν υπάρχουν αυτές οι προϋποθέσεις, δεν υπάρχει ΝΟΘΕΥΣΗ του πρωταθλήματος όπως υποστηρίζουν από την ομάδα του Περιστερίου με τόσο μεγάλο άγχος και ανησυχία για την ομάδα που τους παρέχει δανεικούς στο παρά έξι, αλλά ΝΟΘΕΥΣΗ της διεξαγωγής ενός αγώνα στον οποίο η ΑΕΚ καλείται να συμμετέχει!

Η ΑΕΚ όταν διαπίστωσε την παρανομία, ενημέρωσε ως όφειλε για να διορθωθεί! Ο Ατρόμητος είχε το εύλογο χρονικό διάστημα που ορίζει ο κανονισμός για να τα αντικαταστήσει. Αν ο Ατρόμητος δεν είχε άλλα δοκάρια όπως έχει για παράδειγμα η ΑΕΚ στο γήπεδό της σε περίπτωση που κάποιο πάθει ζημιά, δεν είναι ευθύνη της ΑΕΚ. Αν ο Ατρόμητος δεν μπόρεσε να διορθώσει τη ζημιά για την οποία είναι αποκλειστικά υπεύθυνος αφού μιλάμε για το δικό του γήπεδο, η ΑΕΚ δεν μπορεί να κάνει τίποτα απολύτως.

Η ΑΕΚ έκανε ένσταση για αντικανονικές διαστάσεις στις εστίες. Όχι για να πάρει το ματς. Ας φρόντιζε ο Ατρόμητος, ο Σπανός και η Κοξένογλου (κολλητή του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη και δεξί του χέρι στη Super League) να ήταν σωστοί. Δε θα απολογηθεί η ΑΕΚ επειδή είναι οι άλλοι λάθος. Μπούκαρε ο Σαββίδης με το όπλο, έφταιγε η ΑΕΚ. Ξέχασαν να φέρουν τα δελτία, πάλι έφταιγε η ΑΕΚ. Δεν είχε σωστά τα δοκάρια ο Ατρόμητος, πάλι φταίει η ΑΕΚ; Ρε δεν πάτε να…

Αλήθεια η διοργανώτρια Super League (επί της προεδρίας του Βαγγέλη Μαρινάκη), τι έχει να πει για αυτό το φιάσκο; Δε θα έπρεπε ως διοργανώτρια να ελέγχει τα γήπεδα στα οποία διεξάγονται οι αγώνες του «προϊόντος» της. Φυσικά και θα έπρεπε. Το έκανε; Φυσικά και όχι! Το να τρέχει όμως και να το παίζει ιστορία για τα λεφτά της Super League 2 ήξερε μία χαρά. Δεν πειράζει θα συνηθίσετε μια χαρά στη ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ. Αφού θέλετε να κάνετε το άσπρο μαύρο, θα το γευτείτε όσο δεν πάει. Διότι η ΑΕΚ που έκανε την καλή σε όλους και ήταν το εύκολο θύμα δεν υπάρχει πια και πάρτε το χαμπάρι!

Βγήκε ο Σπανός και είπε ότι δεν ξέρει τι φταίει; Και ποιος θέλετε να ξέρει κύριε πρόεδρε; Ο Φούφουτος; Δεν ξέρετε τι γίνεται στο γήπεδο σας; Δηλαδή αν ερχόταν κάποιος στη Νέα Φιλαδέλφεια και έσκαβε ή έχωνε τα δοκάρια πιο κάτω δε θα ήταν υπόλογη η ΑΕΚ; Φυσικά και θα ήταν! Αλλά όταν έχεις λερωμένη τη φωλιά σου, δεν παίρνεις φόρα να βγεις σε όλα τα ραδιόφωνα και τα κανάλια σαν άλλη Μάρθα Βούρτση. Ψάχνεις να βρεις τους «ενόχους».

Και όταν έχεις επιλέξει κύριε Σπανέ, να βάλεις την κα Κοξένογλου να το παίζει ιστορία κάθε τρεις και λίγο εις βάρος της ΑΕΚ τι περιμένεις δηλαδή; Να σου πει και ευχαριστώ; Τρέξε τώρα να ζητήσεις από τους «φίλους» σου δανεικούς και τα ρέστα! Τόσο απλά και τόσο ξεκάθαρα!

Πάμε και στην ουσία της υπόθεσης: Για να φέρουν τα δοκάρια στο σωστό ύψος, αντί να τα αντικαταστήσουν ή να τα ανυψώσουν, έσκαβαν τη γραμμή του τέρματος. Μιλάμε για… κασμάδες σαν αυτούς που χρησιμοποίησαν για να δημιουργήσουν το ρυάκι. Εκεί που αν ένας παίκτης παραπατούσε θα μπορούσε να πάθει χοντρή ζημιά! Η πλάκα είναι ότι μπορεί να μείωσαν στον πόντο ή στον ενάμισι πόντο τη διαφορά, αλλά έσκαψαν το γήπεδο κάτι που δεν επιτρέπεται. Και το συγκεκριμένο σημείο σε σχέση με τον αγωνιστικό χώρο ήταν σε όλο το υπόλοιπο μήκος και πλάτος χαμηλότερο!

Βγήκαν και είπαν ότι θα έπαιζαν εκεί και οι δύο γκολκίπερ; Τι λέτε βρε γίδια; Να βάλουμε λοιπόν το ένα τέρμα στα 2, 3, ή στα 7 εκατοστά πιο… ψηλά και όποιος κάνει τα καλύτερα σουτ ας κερδίσει!

ΥΓ: Το ότι έχει ξεκινήσει ήδη «ντου» από όλα τα μέσα των… άλλων («πράσινων», «κόκκινων» και «ασπρόμαυρων») δεν μου προκαλεί καμία απολύτως απορία. Πόνος είναι και δεν περνάει!

Έφτασαν κάποιοι να αμφισβητήσουν μέχρι και τη… μεζούρα που είναι το μοναδικό μέτρο μέτρησης. Δηλαδή με τι έπρεπε να μετρήσουν το ύψος με τις παλάμες; Ακούτε ρε τι λέτε και τι υποστηρίζουν;

Βγήκαν να πούνε ότι η ΑΕΚ πάει να πάρει το ματς στα χαρτιά. Επειδή ο Ατρόμητος επέλεξε να παρανομήσει… Ρε κάντε μας τη χάρη…

ΥΓ 2: Να βγαίνουν οι «πράσινοι» και να μιλάνε που έμειναν χαριστικά στην κατηγορία με την ψήφο της ΑΕΚ πάει πολύ! Να βγαίνουν οι «κομμώτριες» που έφυγαν από τη Λεωφόρο με το φιλέ του Ίβιτς, έκαναν ντου με όπλο και ήρθαν χωρίς δελτία πάει ακόμα πιο πολύ! Να μιλάνε και οι άλλοι στο λιμάνι που έχουν «βιάσει» το ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν πάει πολύ. Πάει μέχρι.. τέλους! Ξύδι και μπαλσάμικο…

ΥΓ 3: Το πρωτοσέλιδο του Σαββάτου στον «Δ» ίσως ήταν το πιο πετυχημένο. Όλοι οι πρωταγωνιστές στο κάδρο! Το καλύτερο όμως ήταν που ασχολήθηκε μαζί μας ένας ολόκληρος όμιλος. Τα καλύτερα έρχονται!

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X