StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Δευτέρα 6/2)

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Δευτέρα 6/2)

Ανάλυση και Προγνωστικά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΝΖΑ – ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ (21:45): Πριν τα Χριστούγεννα, ο ισχυρός άνδρας της Μόνζα, Σίλβιο Μπερλουσκόνι είχε υποσχεθεί στους παίκτες του ότι αν κατάφερναν να νικήσουν μια εκ των Μίλαν, Ίντερ και Γιουβέντους, θα τους επιβράβευε φέρνοντας τους ένα… λεωφορείο με πόρνες! Και όπως καταλαβαίνετε, εδώ και μια εβδομάδα το ερώτημα που πλανάται πάνω από τη Λομβαρδία είναι αν ο «καβαλιέρε» θα τηρήσει την υπόσχεσή του. Βλέπετε, η νεοφώτιστη «άλωσε» το Τορίνο, επικρατώντας 2-0 της Γιουβέντους (την είχε νικήσει και στον πρώτο γύρο), χάρη στα τέρματα των Κιούρια (18’) και Μότα (39’). Μετά τη διακοπή είναι αήττητη με δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες και αν συνεχίσει έτσι, δεν θα αργήσει η ώρα που θα βρεθεί στη δεκάδα. Τιμωρημένος είναι ο Σένσι (μέσος) και τραυματίας ο Ντονάτι (μπακ).

Pamestoixima.gr: Αναλυτική Αξιολόγηση – Παρουσίαση

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΝΖΑ – ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ (21:45): Δεν φαίνεται να υπάρχει γυρισμός για τη Σαμπντόρια και πλέον έχουν αρχίσει να το καταλαβαίνουν όλοι όσοι βρίσκονται εντός και εκτός οργανισμού. Έχοντας ακόμη μονοψήφιο αριθμό σε ό,τι έχει να κάνει με τη συγκομιδή και με δεδομένο ότι δεν υπάρχει καμία βελτίωση στην εικόνα της ομάδας, τα πράγματα «χλωμιάζουν» ολοένα και περισσότερο. Η νίκη επί της Σασουόλο στο πρώτο παιχνίδι μετά τη διακοπή ήταν πυροτέχνημα, αφού έκτοτε η ομάδα της Γένοβας μετράει τέσσερις διαδοχικές ήττες και μάλιστα χωρίς να έχει καταφέρει να σκοράρει. Πιο πρόσφατο ήταν το 2-0 από την Αταλάντα στο Μπέργκαμο. Ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς παραμένει στην τεχνική ηγεσία, αλλά το θέμα είναι μέχρι πότε. Τραυματίες παραμένουν οι Κόντι (μπακ), Κόλεϊ (στόπερ), Σαμπίρι (μεσοεπιθετικός), Πουσέτο (μεσοεπιθετικός) και Ντε Λούκα (φορ).

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ – ΑΛΜΕΡΙΑ (22:00): Εξαιρετική εικόνα και μεγάλο διπλό για τη Ράγιο Βαγιεκάνο απέναντι στη Βιγιαρεάλ στο «Θεράμικα». Άντεξε στην πίεση του πρώτου ημιχρόνου με εξαιρετική άμυνα, άρχισε να αποκτά αυτοπεποίθηση, βρήκε γκολ στο 70′ για το 1-0. Και το κράτησε μέχρι το φινάλε. Ακόμα μία εξαιρετική εμφάνιση μακριά από το γήπεδό της, είναι η τρίτη εκτός έδρας νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της. Βρέθηκε στην πέμπτη θέση και συνεχίζει να διεκδικεί έξοδο στην Ευρώπη. Δεν έχει προβλήματα για το ματς με την Αλμερία, αμφίβολος μόνο ο εξτρέμ Αλβάρο Γκαρσία.

Stoiximan: Αξιολόγηση της στοιχηματικής

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ – ΑΛΜΕΡΙΑ (22:00): Νίκη ανάσα για την Αλμερία, που είχε μείνει μακριά από τα τρίποντα για διάστημα μεγαλύτερο των δύο μηνών. Επικράτησε με 3-1 της Εσπανιόλ, με τους φιλοξενούμενους απλά να μειώνουν στις καθυστερήσεις για το τελικό σκορ. Χρειαζόταν τη νίκη η Αλμερία, βρέθηκε στο συν τρία από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά πάει να παίξει εκτός έδρας που η επίδοσή της είναι πολύ κακή. Σε εννιά ματς έχει τρεις ισοπαλίες και έξι ήττες, χωρίς να έχει καταφέρει να κάνει σεφτέ ακόμα. Δεν έχει σημαντικά προβλήματα για το ματς με τη Ράγιο Βαγιεκάνο.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X