Ατρόμητος ένας αχταρμάς σε όλα του - Έκαναν λάθος και στην ημερομηνία στην ανακοίνωση!

Ατρόμητος ένας αχταρμάς σε όλα του - Έκαναν λάθος και στην ημερομηνία στην ανακοίνωση!
Photo Credits: INTIME

Τον Ατρόμητο τα έχουν χάσει και έκανα λάθος μέχρι και στην ημερομηνία του τελικού με την ΑΕΚ!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα έχουν χάσει στον Ατρόμητο και σε ανακοίνωση που εξέδωσαν ως απάντηση για την ΑΕΚ μπέρδεψαν το πότε έγινε ο τελικός ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Και θα μπορούσαμε να το καταλάβουμε εάν ο Ατρόμητος ήταν μια ομάδα που πηγαίνει κάθε χρόνο τελικό, ωστόσο έχει αγωνιστεί στην ιστορία σε όλο και όλο δύο τελικούς.

Μάλιστα αυτός με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ το 2011 ήταν ο πρώτος στην ιστορία του. Στο Περιστέρι λοιπόν στην ανακοίνωση που εξέδωσαν για να απαντήσουν για τα ρεζιλίκια στο χθεσινό ματς με την ΑΕΚ αναφέρθηκαν σε εκείνο τον τελικό που έχασαν με 3-0, κάνοντας ωστόσο λάθος στην ημερομηνία.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος αναφέρει: «Ο Ατρόμητος το απέδειξε αυτό και το 2010, όταν ένα τρόπαιο σε έναν τελικό – παρωδία μπορούσε πολύ εύκολα να το κατακτήσει στα χαρτιά, αλλά δεν το έπραξε, επειδή οι δικοί του κώδικες ηθικής μπαίνουν πάνω από οποιοδήποτε τίτλο και δεν θέλει να πανηγυρίζει νίκες ούτε με δύο μέτρα οφσάιντ, ούτε με πέναλτι εκτός περιοχής, περιπτώσεις δηλαδή που ξεκάθαρα αποκτά πλεονέκτημα μία ομάδα και αποτελεί ένα πραγματικό θλιβερό ποδοσφαιρικό γεγονός».

Το λάθος στην ανακοίνωση του Ατρομήτου το εντόπισε ο υπεύθυνος Τύπου της ΠΑΕ ΑΕΚ, Τάσος Τσατάλης, ο οποίος σχολίασε στο Facebook: «Προφανώς και θα θέλαμε να είχαμε συμμετάσχει στον τελικό κυπέλλου του 2010, αλλά ο Θρασύβουλος Φυλής μερικούς μήνες πριν την διεξαγωγή του, είχε διαφορετική άποψη. Προχωράμε…»

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X