ΑΕΚ: Σπουδαίες επιτυχίες για το τμήμα πυγμαχίας

ΑΕΚ: Σπουδαίες επιτυχίες για το τμήμα πυγμαχίας
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ τα πήγε εξαιρετικά στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα πυγμαχίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σπουδαίες στιγμές για το τμήμα Πυγμαχίας της ΑΕΚ που αναχώρησε από την Πάτρα και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων και Νέων Ανδρών-Νέων Γυναικών έχοντας στις αποσκευές του δύο τρόπαια!

Η ΑΕΚ αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια και Πολυνίκης στους Εφήβους, κατακτώντας τον τίτλο με όλους τους αθλητές της να πραγματοποιούν εκπληκτικές εμφανίσεις και να αποδεικνύουν περίτρανα ότι η «Ένωση» εκτός από λαμπρό παρελθόν και σπουδαίο παρόν, έχουν και… θαυμάσιο μέλλον! Μάλιστα, οι Έφηβοι την περσινή χρονιά αγωνίζονταν στην ηλικιακή κατηγορία των Παίδων, όπου και πάλι πρώτευσαν!

Η ΑΕΚ κυριάρχησε στο ρινγκ της Πάτρας και κατέκτησε την κορυφή στους Εφήβους, ενώ παράλληλα κατέκτησε και μετάλλια και διακρίσεις στους Νέους Άνδρες και Νέες Γυναίκες.

Συγκεκριμένα, μετά τα χάλκινα μετάλλια των Κούρου και Κοντοπάνου, ο Παναγιώτης Κωστούρος αναδείχθηκε Πρωταθλητής στα 67 κιλά, επικρατώντας του Οικονόμου (ΣΛΑ Τλασιμάχος Αμβρακιώτης), και ο Βασίλης Κοντογιώργος Πρωταθλητής στα 71 κιλά, κερδίζοντας τον Καρυπίδη (ΑΠΣ Ευπάτωρ).

Στους Νέους Άνδρες, ο Σταύρος Παπαπαναγιώτου εντυπωσίασε στα 60 κιλά, όπου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, ενώ το χάλκινο μετάλλιο πανηγύρισε ο Παπανικολάου στα 75 κιλά, καθώς δεν τα κατάφερε με αντίπαλο τον Μεϊμέτη (AΣ Καστέλλας) στον ημιτελικό.

Μετάλλιο είχαμε και στις Νέες Γυναίκες, όπου η Μικαέλα-Ελευθερία Λοϊζίδη αναδείχθηκε 2η, φτάνοντας έως το μεγάλο τελικό των 54 κιλών, όπου ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από την Γιαννακοπούλου (Παναχαϊκή).

Έχοντας στην άκρη του ρινγκ τον προπονητή, Παναγιώτη Παπαδόπουλο, και τον Βοηθό Προπονητή και Team Manager, τον Άκη Χαραλάμπους, οι «κιτρινόμαυρες» γροθιές έκαναν υπερήφανους όλους τους φιλάθλους της ΑΕΚ, πιστοποιώντας παράλληλα ότι η ΑΕΚ είναι ΕΔΩ και στην Πυγμαχία!

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X