Ντάνι Άλβες: Τον επισκέφτηκε στη φυλακή η σύζυγός του - «Δεν θα τον αφήσω μόνο του»

Ντάνι Άλβες: Τον επισκέφτηκε στη φυλακή η σύζυγός του - «Δεν θα τον αφήσω μόνο του»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η σύζυγος του Ντάνι Άλβες τον επισκέφτηκε στη φυλακή, όπου βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική επίθεση.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός είναι προφυλακισμένος στη Βαρκελώνη καθώς δεν έπεισε με τις εξηγήσεις που έδωσε μετά τις κατηγορίες μιας 23χρονης γυναίκας ότι της επιτέθηκε σεξουαλικά σε κλαμπ.

Παρά τα ρεπορτάζ που ήθελαν τη σύζυγό του να ζητά διαζύγιο, αυτό όχι μόνο δεν επιβεβαιώνεται, αλλά η Χοάνα Σανθ τον επισκέφτηκε στη φυλακή.

«Δεν θα τον αφήσω μόνο του στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του» είπε η σύζυγος του Άλβες μετά την 15λεπτη συνάντηση που είχε μαζί του.

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X