Σε Τερζή καταλήγει ο Άρης - Αναλαμβάνει για 6η φορά ρόλο υπηρεσιακού

Σε Τερζή καταλήγει ο Άρης - Αναλαμβάνει για 6η φορά ρόλο υπηρεσιακού
Photo Credits: INTIME

Ο Απόστολος Τερζής αναμένεται να είναι ο νέος προπονητής του Άρη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η μορφή του διαζυγίου του Άρη με τον Άλαν Πάρντιου είναι το μόνο που απομένει να διευκρινιστεί εντός των επόμενων ωρών.

Είναι προφανές ότι γίνονται συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών προς την κατεύθυνση έκδοσης συναινετικού διαζυγίου κι αυτός είναι ο λόγος της πλήρους σιωπής από την πλευρά της ΠΑΕ Άρης για την εξέλιξη της υπόθεσης με τον Άγγλο τεχνικό. Αυτές οι επαφές είναι εξίσου απαραίτητο να συνδυαστούν με μια ακόμη απόφαση.

Αν οι «κίτρινοι» θα προχωρήσουν στην πρόσληψη προπονητή μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου ή αν θα συνεχίσουν με τον Απόστολο Τερζή σε ρόλο υπηρεσιακού. Το βέβαιο είναι ότι από το βράδυ του περασμένου Σαββάτου συλλέγονται προτάσεις καθώς αρκετοί προτάθηκαν για να αντικαταστήσουν τον Βρετανό τεχνικό.

Προς το παρόν πάντως, ο Απόστολος Τερζής αναλαμβάνει και πάλι χρέη υπηρεσιακού τεχνικού και το εντυπωσιακό είναι ότι αυτό θα συμβεί για έκτη φορά σε βάθος πενταετίας καθώς χρειάστηκε να περάσει ένα διάστημα στην… πρώτη θέση στον πάγκο του Άρη έπειτα από κάθε απομάκρυνση προπονητή.

Η αρχή έγινε τον Νοέμβριο του 2018 όταν ο Πάκο Ερέρα αποτέλεσε παρελθόν. Ο 52χρονος Βεροιώτης προπονητής κάθισε στον πάγκο της ομάδας στην εκτός έδρας νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης για να ακολουθήσει η συμφωνία των «κίτρινων» με τον Σάββα Παντελίδη.

Πηγή: Gazzetta

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X