Ο Κορμπεράν υποψήφιος για τον πάγκο της Λιντς

Ο Κορμπεράν υποψήφιος για τον πάγκο της Λιντς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κάρλος Κορμπεράν έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στη Γουέστ Μπρόμ και είναι στις σκέψεις της Λιντς, στην περίπτωση που η διοίκηση αποφασίσει να προχωρήσει στη λύση της συνεργασίας της με τον Τσέσι Μαρς.

Ο Ισπανός προπονητής, που κάθισε στον πάγκο του Ολυμπιακού από τις 4 Αυγούστου έως τις 18 Σεπτεμβρίου 2022, έχοντας διαδεχθεί τον Πέδρο Μαρτίνς, άλλαξε το πρόσωπο της Γουέστ Μπρόμ.

O Κορμπεράν έφτασε στη Γουέστ Μπρομ στα τέλη Οκτωβρίου, με την αποστολή να σηκώσει την ομάδα από τον πάτο της βαθμολογίας και να της εξασφαλίσει την παραμονή στην Championship.

Τις τελευταίες εβδομάδες η ομάδα πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις και σύμφωνα με σχετικά ρεπορτάζ η διοίκηση της Λιντς εξετάζει την περίπτωση του, καθώς σκέφτεται σοβαρά να δείξει την πόρτα της εξόδου στον Μαρς, μετά και την ήττα από τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

 

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X