Ίνγκασον: «Ο Ολυμπιακός δεν ήθελε να παιχτεί το ματς!»

Ίνγκασον: «Ο Ολυμπιακός δεν ήθελε να παιχτεί το ματς!»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σβέριρ Ίνγκασον απασφάλισε για την στάση που τήρησαν οι παίκτες του Ολυμπιακού, τονίζοντας ότι από την αρχή δεν ήθελαν να γίνει το ματς!

Αναλυτικά τα όσα είπε ο αρχηγός του ΠΑΟΚ:

«Η αλήθεια είναι ότι θεωρώ άδικο το αποτέλεσμα, θα μπορούσαμε να σκοράρουμε ένα γκολ. Υπήρχε μια ομάδα που έπρεπε να κερδίσει το ματς και αυτός ήταν ο ΠΑΟΚ. Θέλαμε πάρα πολύ αυτό το παιχνίδι, υπάρχουν ματς που ακολουθούν και σίγουρα παραμένουμε στην διεκδίκηση του τίτλου, θα βλέπουμε το κάθε παιχνίδι με την σειρά».

Για την συνομιλία που είχε με τον Παπασταθόπουλο: «Το περιμέναμε από την αρχή ότι δεν ήθελαν να παιχτεί αυτό το παιχνίδι. Εγώ ειλικρινά πρώτη φορά βιώνω μια τέτοια στάση από μια ομάδα, από την αρχή περιμέναμε αυτή την στάση».

Για τις δηλώσεις του Λουτσέσκου: «Αν ο κόουτς είπε κάτι τέτοιο δεν μπορώ να διαφωνήσω. Είμαστε μια πάρα πολύ ενωμένη ομάδα και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X