Ο Μελισσανίδης απάντησε στον Σπανό για την ένσταση στο Ατρόμητος-ΑΕΚ στο Περιστέρι

Ο Μελισσανίδης απάντησε στον Σπανό για την ένσταση στο Ατρόμητος-ΑΕΚ στο Περιστέρι
Photo Credits: INTIME

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης απάντησε στον Γιώργο Σπανό για όσα είπε δημοσίως

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιώργος Σπανός, πρόεδρος του Ατρόμητου βγήκε και… κλάφτηκε δημοσίως γιατί όπως είπε το ματς με την ΑΕΚ δεν έγινε για λίγους πόντους αναφερόμενος στα τραγελαφικά πράγματα που εκτυλίχθηκαν στο Περιστέρι.

Μάλιστα, θέλησε να μιλήσει δημοσίως για τη συνομιλίας που είχε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη πριν κλείσει αναπόφευκτα το φύλλο αγώνα της αναμέτρησης. Ο πρόεδρος των Περιστεριωτών είπε πως είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον Δημήτρη Μελισσανίδη προσθέτοντας: «Του είπα ελάτε να παίξουμε το παιχνίδι. Μου είπε πως πρέπει να κερδίσει το παιχνίδι για να πάρει το πρωτάθλημα. Πρέπει να περάσει από το Περιστέρι για να πάρει το πρωτάθλημα. Του είπα πως ξέρω ως ΑΕΚ πρεσβεύεις κάτι άλλο και μία άλλη φιλοσοφία, που έχει δείξει στο παρελθόν. Ο απώτερος σκοπός της ΑΕΚ ήταν να μην παίξει και πίεσαν τον διαιτητή προς αυτή την κατεύθυνση» .

Η δήλωση του Γιώργου Σπανού είναι εκτός πραγματικότητας καθώς η ΑΕΚ κατέθεσε ένσταση για να μετρηθούν τα δοκάρια, όχι για να μην γίνει το παιχνίδι. Όμως έτσι τον συμφέρει, έτσι τα λέει.

Ο Δημήτρης Μελισσανιδης από τη μεριά του παρότι όπως λέγεται από την Ένωση δε συνηθίζει να αναφέρεται σε προσωπικές συζητήσεις δημόσια, από τη στιγμή που το έκανε ο Σπανός, η Ένωση λέει πως ο ίδιος πως ζήτησε από τον κ. Μελισσανιδη να μην κάνει ένσταση η ΑΕΚ και η απάντηση ήταν «πως είναι δυνατόν να μη γίνει ένσταση όταν η κ. Κοξένογλου όπου σταθει κι όπου βρεθεί καταφέρεται κατά της ΑΕΚ;».

Με τελευταίο παράδειγμα την προκλητική συμπεριφορά στο τελευταίο Δ. Σ της Super League όταν εξαπέλυσε ακόμα μια επίθεση στην Ένωση.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X