Όταν ο Μουρίνιο βρήκε τα... κοντά δοκάρια της Σκεντίγια! (VIDEO)

Όταν ο Μουρίνιο βρήκε τα... κοντά δοκάρια της Σκεντίγια! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Μάλλον και ο Ζοσέ Μουρίνιο είχε κατέβει με σχέδιο να μην γίνει ο αγώνας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα αντίστοιχο σκηνικό με αυτό που αντιμετώπισε η ΑΕΚ στο Περιστέρι καταγράφηκε πριν από λίγα χρόνια και με τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Στην αναμέτρηση της Τότεναμ με την Σκεντίγια για το Europa League πριν από περίπου δύο χρόνια, ο παρατηρητικότατος Ζοσέ Μουρίνιο τεχνικός αντιλήφθηκε ότι κάτι περίεργο συμβαίνει με τα τέρματα και πήγε να το εξυγνιάσει.

«Πριν το παιχνίδι, ήταν μία αστεία κατάσταση επειδή οι τερματοφυλακές μου , μου είπαν ότι τα τέρματα είναι μικρά, και πήγα μόνος μου και φυσικά τα τέρματα ήταν μικρά» σημείωσε ο τεχνικός της Τότεναμ.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο μπορεί να μην ήταν τερματοφύλακας αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να αντιληφθεί άμεσα το κόλπο των γηπεδούχων.

«Δεν είμαι τερματοφύλακας, αλλά είμαι στο ποδόσφαιρο από παιδί, και γνωρίζω την απόσταση όταν στέκομαι εκεί και τεντώνω το χέρι μου. Όποτε αντιλήφθηκα αμέσως ότι κάτι δεν πάει καλά» υπογράμμισε ο Special One.

Ο Μουρίνιο κάλεσε τον υπεύθυνο της UEFA να επιληφθεί της κατάστασης και τελικά τα δοκάρια αντικαταστάθηκαν με κανονικά.

«Καλέσαμε τον εκπρόσωπο της UEFA για να το επιβεβαιώσει και ναι ήταν 5 εκατοστά πιο χαμηλά και φυσικά απαιτήσαμε να αντικατασταθούν τα τέρματα» πρόσθεσε.

Η Τότεναμ σε συνδυασμό με το αετίσιο μάτι του Μουρίνιο , επικράτησε 3-1 της Σκεντίγια και προκρίθηκε στα play off του Europa League.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X