Έμειναν στο 0-0 Παναιτωλικός και Αστέρας Τρίπολης

Έμειναν στο 0-0 Παναιτωλικός και Αστέρας Τρίπολης
Photo Credits: INTIME

Ισόπαλο χωρίς σκορ έληξε το ματς Παναιτωλικός - Αστέρας Τρίπολης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χωρίς νικητή έληξε το Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης.

Παναιτωλικός και Αστέρας Τρίπολης «κόλλησαν» στο μηδέν (0-0) και παραμένουν σε απόσταση από την έκτη θέση της βαθμολογίας που οδηγεί στα πλέι οφ της Super League.

Μοιρασμένο το παιχνίδι στα πρώτα λεπτά, με την πρώτη καλή στιγμή να καταγράφεται στο 12’, όταν η κεφαλιά του Ζοάο Πέδρο πέρασε δίπλα από την εστία του Νίκου Παπαδόπουλου. Ο 26χρονος Πορτογάλος φορ προσπάθησε να απειλήσει και στο 23’, όμως η προβολή του Πέπε Καστάνιο ήταν καίρια.

Χρειάστηκε να φτάσουμε στο τελευταίο δίλεπτο του πρώτου μέρους, για να ανέβει ο ρυθμός. Ωραίος συνδυασμός των Χερόνιμο Μπαράλες και Χουλιάν Μπαρτόλο, ο Ρέτζις Κρέσπι έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά ο Βαγγέλης Κοντογιάννης, στο ντεμπούτο του με τους Αρκάδες, μπλόκαρε.

Λίγο πριν το σφύριγμα του Βασίλη Φωτιά που θα έστελνε τις ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα, ο Ζοάο Πέδρο έκανε το γύρισμα, ο Λεβάν Σενγκέλια δοκίμασε το σουτ στην κίνηση από τη μικρή περιοχή, αλλά ο Νταβίντ Καρμόνα του έβαλε «στοπ».

Στο 55’ ο Καστάνιο θα μπορούσε να σκοράρει, ωστόσο μέσα από τη μικρή περιοχή, με γυριστό, δεν μπόρεσε να βρει εστία, στην καλύτερη φάση των Αρκάδων.

Που απείλησαν εκ νέου στο 72’, με τον Κοντογιάννη να επεμβαίνει σωστά στην προσπάθεια του Κρέσπι, έπειτα από το γύρισμα του Φεντερίκο Άλβαρες.

Σπουδαιότερη ευκαιρία, όμως, αυτή που έχασαν τα «καναρίνια» στο 74’, με τον Ζοάο Πέδρο να εκμεταλλεύεται λάθος της άμυνας, αλλά αφύλακτος μέσα από την περιοχή σούταρε ψηλά άουτ.

Κι αφού ο Αντριάν Ριέρα σούταρε εκτός εστίας στο 88ο λεπτό, έπειτα από λάθος του Αγγελου Τσιγγάρα, η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε δίχως τέρματα. Ένα αποτέλεσμα (0-0) που αφήνει και τις δυο ομάδες μακριά από την πρώτη εξάδα και το στόχο της συμμετοχής στα Play Off.

Διαιτητής: Βασίλης Φωτιάς (Πέλλας)

Κίτρινες: Κολοβός, Μάρτενσον, Σενγκέλια – Ατιένθα, Καστάνιο.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Κοντογιάννης, Λιάβας, Λάρσον, Μαλής (46’ Μάρτενσον), Χουχούμης, Μλάντεν, Ντουάρτε (78’ Τσιγγάρας), Κολοβός (79’ Μπουζούκης), Μόρσεϊ (71’ Ξενιτίδης), Σενγκέλια, Ζοάο Πέδρο (79’ Καρέλης).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Άκης Μάντζιος): Παπαδόπουλος, Ατιένθα, Καστάνιο, Καρμόνα, Αλβαρες, Αλάγκμπε, Σαντεφέ (90’+3’ Τασουλής), Μπαρτόλο (46’ Ριέρα), Σίτο (88’ Τιλίκα), Κρέσπι, Μπαράλες (90’+3’ Μπενίτο).

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X