ΑΕΚ: Ο Αμραμπατ εντόπισε πρώτος το πρόβλημα με τις εστίες - Το επιβεβαίωσε ο Ρόα!

Ατρόμητος - ΑΕΚ (ΜΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ)
Photo Credits: INTIME

Το παρασκήνιο πίσω από το πως οι άνθρωποι της ΑΕΚ κατάλαβαν τι γίνεται με τα δοκάρια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έκανε όλα όσα έπρεπε για το ζήτημα με το ύψος των δοκαριών, δικαιώθηκε από την απόφαση του διαιτητή και τώρα οι αντίπαλοί της θέλουν να… βγουν από πάνω.

Η Ένωση υπενθυμίζεται κατέθεσε ένσταση μέσα στο κατάλληλο χρονικό περιθώριο που προβλέπουν οι κανονισμοί για να μετρηθούν τα δοκάρια καθώς οι παίκτες της διαπίστωσαν πως υπάρχει πρόβλημα. Οι διαιτητές είθισται να ελέγχουν τις εστίες πριν από κάθε ματς, όμως αν κάποια ομάδα δεν το ζητήσει, δεν μετρούν μέχρι και τα δοκάρια. Για αυτό και παρενέβη η ΑΕΚ ώστε να γίνει έλεγχος και να φανεί αν οι παίκτες της κατάλαβαν σωστά. Και αυτό έγινε.

Ποιος ήταν εκείνος που το είδε πρώτος όμως; Ο λόγος για τον Νόρντιν Άμραμπατ ο οποίος με το που πάτησε στο χορτάρι στο Περιστέρι για την καθιερωμένη βόλτα στο γήπεδο είπε στους ανθρώπους της ΑΕΚ που ήταν κοντά του πως το τέρμα φαίνεται μικρότερο. Φυσικά, οι περισσότεροι στην αρχή τον… τρόλαραν καθώς πίστεψαν ο Μαροκινός τους έκανε πλάκα.

Στη συνέχεια πήγε να ελέγξει το τέρμα ο προπονητής τερματοφυλάκων της ΑΕΚ, Κάρλος Ρόα και ως ένας τόσο έμπειρος παλαίμαχος τερματοφύλακας και προπονητής πλέον δεν θα μπορούσε να κάνει λάθος. Ύψωσε τα χέρια του στο δοκάρι και αμέσως έβαλε τα γέλια. Δεν πίστευε το πόσο χαμηλότερο από το κανονικό ήταν. Καθώς μιλάμε για μια… πτώση σχεδόν 10 πόντων, όχι κάτι το αμελητέο.

Ακολούθως, ο Ματίας Αλμέιδα αφού το είδε και εκείνος μίλησε με τον Παναγιώτη Κονέ και τον Γιώργο Κοσμά, τους ενημέρωσε για την κατάσταση που αντίκρισαν και η ΑΕΚ μέσω του αρχηγού Σέρχιο Αραούχο ζήτησε να γίνει έλεγχος. Όπως και έγινε.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X