Ξέσπασε στη Βόλφσμπουργκ και επέστρεψε στην κορυφή η Μπάγερν

Ξέσπασε στη Βόλφσμπουργκ και επέστρεψε στην κορυφή η Μπάγερν
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έβγαλε αντίδραση και ξέσπασε στην Βόλφσμπουργκ η Μπάγερν. Οι Βαυαροί ήταν καταιγιστικοί απέναντι στους «λύκους» τους οποίους συνέτριψαν με 4-2 για την 20η αγωνιστική της Bundesliga και επέστρεψαν στην κορυφή της βαθμολογίας. Απόλυτος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν ο Κίνγκσλεϊ Κομάν που πέτυχε δύο τέρματα, πρώτη ασίστ για τον Κανσέλο, αποβλήθηκε ο Κίμιχ με δεύτερη κίτρινη κάρτα στην αρχή του δευτέρου μέρους.

Η Μπάγερν έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις της και κατάφερε μόλις στο 9ο λεπτό του ματς να προηγηθεί. Ο Κομάν πήρε την πάσα από τον Ντέιβις και μετά από ένα τρομερό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0. Μάλιστα ο Γάλλος μετά από πέντε λεπτά νίκησε ξανά τον Κάστεελς από ασίστ του Ζοάο Κανσέλο κάνοντας απλούστερο το έργο για την ομάδα του.

Η βαυαρική «καταιγίδα» συνεχίστηκε στο 19′ με τον Κίμιχ να δημιουργεί και τον Τόμας Μίλερ να στέλνει με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0. Λίγο πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια, ο Καμίνσκι εκτέλεσε τον Ζόμερ με δυνατό σουτ μειώνοντας σε 3-1.

Στο δεύτερο μέρος ο Κίμιχ αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε ωστόσο αυτό δεν επηρέασε καθόλου τους συμπαίκτες του που έφτασαν και σε τέταρτο γκολ. Σλάλομ του Μουσιάλα στο 74′ και πλασέ στη γωνία του Καστέελς για το 4-1 της ομάδας του Νάγκελσμαν η οποία λίγο πριν το τέλος δέχθηκε δεύτερο γκολ από τον Σβάμπεργκ ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

Στην κορυφή με 40 βαθμούς πλέον η Μπάγερν, έναν περισσότερο από την Ουνιόν Βερολίνου, παρέμεινε στην έβδομη θέση και στο -5 από την Φράιμπουργκ η Βόλφσμπουργκ.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X