Τουρκία: Η Γαλατά λύγισε την Τραμπζονσπόρ του Μπακασέτα με Μέρτενς και Ικάρντι (VIDEO)

Τουρκία: Η Γαλατά λύγισε την Τραμπζονσπόρ του Μπακασέτα με Μέρτενς και Ικάρντι (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Είχε μια μεγάλη ευκαιρία ο Τάσος Μπακασέτας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με ανατροπή λύγισε την Τραμπζονσπόρ η Γαλατασαράι, που επικράτησε 2-1 για την 23η αγωνιστική της τουρκικής Σούπερ Λίγκας.

Η πρωτοπόρος της βαθμολογίας συνέχισε το νικηφόρο σερί της για δωδέκατο σερί παιχνίδι και βρίσκεται στο +9 από τη δεύτερη Φενερμπαχτσέ, η οποία, όμως, έχει δώσει ένα ματς λιγότερο.

Η Τραμπζονσπόρ αιφνιδίασε τους γηπεδούχους και προηγήθηκε στο πρώτο μόλις λεπτό με γκολ του Μάξι Γκόμες, ωστόσο η απάντηση ήταν άμεση.

Ο Μέρτενς στο 18’ έφερε το ματς στα ίσα, με σουτ στα όρια της περιοχής, ενώ στο 53’ ο Ικάρντι διαμόρφωσε το τελικό 2-1 με εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Αγκιούν.

Τάσος Μπακασέτας και Μανώλης Σιώπης ξεκίνησαν βασικοί στο παιχνίδι και αντικαταστάθηκαν, ο πρώτος στο 81’ και ο δεύτερος στο 70’. Μάλιστα, ο «Μπάκα» είχε μια τρομερή ευκαιρία για γκολ με πανέμορφο σουτ, το οποίο απομάκρυνε ο Μουσλέρα.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X