Πήρε θέση μέχρι και η σύζυγος Κόλμαν για το Ατρόμητος - ΑΕΚ!

Πήρε θέση μέχρι και η σύζυγος Κόλμαν για το Ατρόμητος - ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

«Ένα κρύο βράδυ στο Περιστέρι ξαφνικά αποφάσισαν να μετρήσουν τα δοκάρια» γράφει η σύζυγος του προπονητή του Ατρομήτου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θα τα δούμε… όλα μετά τα τραγελαφικά που έγιναν στο Περιστέρι πριν το Ατρόμητος – ΑΕΚ που δεν ξεκίνησε ποτέ.

Μέχρι και η γυναίκα του προπονητή του Ατρομήτου, Σαρλότ Κόλμαν αποφάσισε να κάνει… παρέμβαση στο twitter. Μια αρκετά ποιητική παρέμβαση για να είμαστε ειλικρινείς μιας και γράφει για «ένα κρύο βράδυ στο Περιστέρι» και πως «η ΑΕΚ δεν ήθελε να παίξει» στον αγώνα, αλλάζοντας φυσικά τα όσα συνέβησαν. Ας λένε το παραμύθι τους, αλλά να τους τα μαθαίνουν σωστά τουλάχιστον.

Μέσω Twitter, η γυναίκα του Κρις Κόλμαν ανέφερε αρχικά πως «το ματς αναβλήθηκε επειδή το ένα τέρμα υποτίθεται πως ήταν ένα εκατοστό πιο μικρό. Ένας άνθρωπος της ΑΕΚ αποφάσισε να πάει με μεζούρα χωρίς λόγο στο λασπωμένο χορτάρι ένα κρύο βράδυ στο Περιστέρι. Η ΑΕΚ αρνήθηκε να παίξει και ίσως πάρει τους τρεις βαθμούς».

Ακολούθως, η Βρετανίδα επέστρεψε με νέα δημοσίευση, ακόμη πιο καυστική, γράφοντας ότι «είναι αστείο πάντως, τους βολεύει. Θα πάρουν τρεις βαθμούς και θα ξεκουραστούν πριν τον μεσοβδόμαδο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό… Αρκετά βολικό. Ειδικά όταν ο Ατρόμητος προέρχεται από μία ήττα σε οκτώ αγώνες».

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X