Με παρουσία Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ θα σπάσει το ρεκόρ ο ΛεΜπρόν!

Με παρουσία Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ θα σπάσει το ρεκόρ ο ΛεΜπρόν!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς απέχει μόλις 36 πόντους από το να σπάσει το ρεκόρ σκόρερ όλων των εποχών στο ΝΒΑ που κατείχε ο Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ.

Με 38.387 πόντους στην καριέρα του, ο Αμπντούλ-Τζαμπάρ είναι αυτή τη στιγμή πρώτος στη λίστα. Τα επόμενα δύο παιχνίδια των Λος Άντζελες Λέικερς είναι εντός έδρας. Πρώτα, ένας αγώνας εναντίον των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ την Τρίτη το βράδυ και μετά μια μάχη εναντίον των Μιλγουόκι Μπακς την Πέμπτη.

Σύμφωνα με τον εκφωνητή των Λέικερς, Μπιλ ΜακΝτόναλντ, ο οποίος το είπε κατά την τελευταία μετάδοση, ο θρυλικός σέντερ θα παρακολουθήσει και τους δύο αγώνες και θα είναι εκεί όταν καταρριφθεί το ρεκόρ του, που κρατάει 33 χρόνια.

Εάν το όριο των 38.387 πόντων σπάσει κατά τη διάρκεια του δεύτερου αγώνα, θα είναι συμβολικό αφού οι Μπακς ήταν η πρώτη ομάδα του Αμπντούλ-Τζαμπάρ στη μακρά καριέρα του στο ΝΒΑ.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X