Ο Χριστοδουλόπουλος στον Άρη!

Ο Χριστοδουλόπουλος στον Άρη!
Photo Credits: INTIME

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος φαίνεται ότι θα είναι η νέα μεταγραφή του Άρη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κοντά στην απόκτηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου είναι ο Άρης.

Ο Άρης που έχει μείνει μακριά στόχων από πολύ νωρίς παρά το… καλύτερο ρόστερ της ιστορίας του (σσ. έτσι έλεγε ο Καρυπίδας) ετοιμάζεται να αποκτήσει τον 36χρονο Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

Μετά το φιάσκο με τον Χαλίλοβιτς, οι «κιτρινόμαυροι» της Θεσσαλονίκης έψαχναν το… μπαμ και το βρήκαν στο πρόσωπο του 36χρονου πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Ανόρθωση.

Ο Χριστοδουλόπουλος έχει αγωνιστεί συνολικά στην καριέρα του σε 467 παιχνίδια, πετυχαίνοντας 94 γκολ με 43 ασίστ. Έχει φορέσει τις φανέλες των ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού, ΑΕΚ, Παναθηναϊκού, Ατρόμητου και στην Ιταλία των Βερόνα, Μπολόνια, Σαμπντόρια, ενώ τα τελευταία δυο χρόνια ήταν στην Ανόρθωση. Επίσης έχει 35 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα, με ένα γκολ.

Αναμένεται άμεσα στη Θεσσαλονίκη για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος της σεζόν, πιάνοντας άμεσα δουλειά.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X