Προκλητικός ο Σπανός: «Είναι αστείο μια μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ να ψάχνει αστείες εκδοχές για να πάρει το ματς στα χαρτιά»

Προκλητικός ο Σπανός: «Είναι αστείο μια μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ να ψάχνει αστείες εκδοχές για να πάρει το ματς στα χαρτιά»
Photo Credits: INTIME

Στον Ατρόμητο ζητάνε και τα ...ρέστα με τον Γιώργο Σπανό να ρίχνει την ευθύνη στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προκλητικός εμφανίστηκε ο ιδιοκτήτης του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός ο οποίος ζήτησε και τα ρέστα από την ΑΕΚ για την μη διεξαγωγή του σημερινού αγώνα.

Την στιγμή που όλη η Ελλάδα …θαύμασε τις εικόνες με τους ανθρώπους του Ατρομήτου να σκάβουν το γήπεδο, ο ιδιοκτήτης του Ατρομήτου έκρινε πως ο λόγος ήταν γιατί η ΑΕΚ ήθελε να πάρει το παιχνίδι στα χαρτιά.

Παράλληλα τόνισε ότι η κρίση του παιχνιδιού θα γίνει στον αθλητικό δικαστή και ότι η Περιστεριώτικη ΠΑΕ εναντιώθηκε στην ένσταση της ΑΕΚ, με τη νομική υπηρεσία να αξιολογεί τα δεδομένα και θα παρουσιάσει τη δική της εκδοχή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Σπάνος για τη ματαίωση του ματς: «Είναι λυπηρό. Έχουμε φτάσει στο 2022 και να κρίνονται τα παιχνίδια εκτός αγωνιστικού χώρου με αστεία επιχειρήματα. Η ομάδα της ΑΕΚ κατέθεσε ένσταση γιατί το ένα δοκάρι είχε διαφορά κάποιων πόντων από τις κανονικές διαστάσεις. Φέτος γίνανε 15 παιχνίδια, καμία αντίπαλη ομάδα δεν έθεσε ένσταση».

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X