Στα ραντάρ των Άρσεναλ και Λίβερπουλ ο Ασένσιο για το καλοκαίρι

Στα ραντάρ των Άρσεναλ και Λίβερπουλ ο Ασένσιο για το καλοκαίρι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το συμβόλαιο του Μάρκο Ασένσιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης λήγει το καλοκαίρι και αυτό δεν αφήνει αδιάφορες τις Λίβερπουλ και Άρσεναλ. Στην Αγγλία την άλλη εβδομάδα ο ατζέντης του παίκτη.

Ο Μάρκο Ασένσιο του οποίου το συμβόλαιο εκπνέει στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου, αγωνίζεται στη Ρεάλ Μαδρίτης από το 2016 κατακτώντας -μεταξύ άλλων- τρία Τσάμπιονς Λιγκ. Το συμβόλαιο του 27χρονου δεν είναι σίγουρο ότι θα ανανεωθεί και αυτή τη στιγμή εμφανίζεται ως υποψήφιος για να αποχωρήσει από τους Μαδριλένους μετά από εννέα χρόνια παρουσίας.

Η εξέλιξη αυτή δεν αφήνει αδιάφορες τις Λίβερπουλ και Άρσεναλ. Σύμφωνα με την mundodeportivo οι δύο ομάδες θα ήθελαν πολύ να εντάξουν στο δυναμικό τους τον διεθνή μεσοεπιθετικό με τον ατζέντη του να αναμένεται στην Αγγλία την επόμενη εβδομάδα ώστε να συζητήσει τους όρους για μια πιθανή μετακίνησή του στο νησί. Προτεραιότητα για τον Ασένσιο είναι η παραμονή του στην Ισπανία αλλά ουδείς μπορεί να ξέρει αν αυτό θα γίνει μετά τις συζητήσεις που θα έχει με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X