Επίσημο: Δεν θα διεξαχθεί το Ατρόμητος-ΑΕΚ!

ΑΕΚ: Δείτε VIDEO και ΦΩΤΟ από την ντροπή του Περιστερίου - Σκάβουν για να έρθει στο σωστό ύψος!
Photo Credits: INTIME

Η απόφαση για το μέλλον του αγώνα της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν θα διεξαχθεί το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο κατά πάσα πιθανότητα καθώς τα δοκάρια παραμένουν σε λάθος ύψος!

Μετά και την τελική μέτρηση στα οριζόντια δοκάρια των εστιών παρατηρήθηκε από τους διαιτητές μετά και από αυτό το γελοίο εργοτάξιο που στήθηκε στη μία εστία, η απόκλιση του δοκαριού από το σωστό σημείο παραμένει τουλάχιστον 4 εκατοστά. Έτσι αποφασίστηκε η αναμέτρηση να μην διεξαχθεί.

Από τον Ατρόμητο φυσικά συνεχίζουν το παραμύθι τους και προσπαθούν να βγάλουν την ΑΕΚ πως… φταίει για το όλο σκηνικό που δημιουργήθηκε. Είναι τουλάχιστον αστείο να γίνεται τέτοια κουβέντα όταν στη μία εστία υπήρχε απόκλιση 7 εκατοστών από τα προβλεπόμενα και στην άλλη 5 πόντων. Δεν μπορεί να υπάρχει αντίλογος για τα βασικά του ποδοσφαίρου.Επίσημο: Δεν θα διεξαχθεί το Ατρόμητος-ΑΕΚ!

Το χρονικό

Κατά την καθιερωμένη βόλτα των παικτών της Ένωσης στο γήπεδο, παρατήρησαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά με τις εστίες. Παρατήρησαν πως και στις δύο τα οριζόντια δοκάρια ήταν ακρετά χαμηλότερα από το σημείο που θα έπρεπε. Έτσι, όπως προβλέπεται μέσω του αρχηγού Σέρχιο Αραούχο κατατέθηκε ένσταση στους διαιτητές οι οποίοι βγήκαν να μετρήσουν τα δοκάρια.

Από τη μέτρηση φάνηκε πως το ένα δοκάρι απέχει 7 εκατοστά από το προβλεπόμενο ύψος του, και το άλλο είναι στα 5 εκατοστά μακριά. Είναι κάτι που δεν… βλέπουμε συχνά και δημιουργεί ερωτήματα πως και γιατί συνέβη.Επίσημο: Δεν θα διεξαχθεί το Ατρόμητος-ΑΕΚ! Επίσημο: Δεν θα διεξαχθεί το Ατρόμητος-ΑΕΚ! Επίσημο: Δεν θα διεξαχθεί το Ατρόμητος-ΑΕΚ! Επίσημο: Δεν θα διεξαχθεί το Ατρόμητος-ΑΕΚ!

Ο Παναγιώτης Κονέ και άλλα άτομα από την αποστολή της ΑΕΚ ήταν μαζί με τους διαιτητές στις μετρήσεις και επιβεβαιώθηκαν για τις λάθος διαστάσεις. Το χρονικό περιθώριο βάσει κανονισμού ήταν μέχρι τις 18:00 ώστε να λυθεί το πρόβλημα. Εκεί ξεκίνησε το… θέατρο σκιών.

Οι άνθρωποι του γηπέδου και τους Ατρομήτου έπιασαν τσάπα και φτυάρι και άρχισαν  να σκάβουν. Το σκεπτικό τους ήταν να σκάψουν το έδαφος επειδή δεν μπορούσαν να ψηλώσουν τα δοκάρια. Με αυτό τον τρόπο  υπέθεσαν πως θα ξεγελούσαν τους διαιτητές και το δοκάρι θα ήταν ξαφνικά στην κανονική του θέση. Η ευθύνη εμπίπτει φυσικά στη γηπεδούχο ομάδα για αυτά τα τραγελαφικά που έγιναν στο Περιστέρι.

Στις 18:00 ο διαιτητής Μανούχος βγήκε στο γήπεδο μαζί με τους αρχηγούς των δύο ομάδων και μετά τις σχετικές μετρήσεις τα προβλήματα παραέμεναν και αποφάσισαν πως δεν θα γίνει αγώνας καθώς το πρόβλημα συνέχιζε να ανέρχεται στα τουλάχιστον τέσσερα εκατοστά.

Δείτε εικόνες:

Επίσημο: Δεν θα διεξαχθεί το Ατρόμητος-ΑΕΚ! Επίσημο: Δεν θα διεξαχθεί το Ατρόμητος-ΑΕΚ! Επίσημο: Δεν θα διεξαχθεί το Ατρόμητος-ΑΕΚ! Επίσημο: Δεν θα διεξαχθεί το Ατρόμητος-ΑΕΚ! Επίσημο: Δεν θα διεξαχθεί το Ατρόμητος-ΑΕΚ! Επίσημο: Δεν θα διεξαχθεί το Ατρόμητος-ΑΕΚ! Επίσημο: Δεν θα διεξαχθεί το Ατρόμητος-ΑΕΚ!

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X