ΑΕΚ: Δείτε VIDEO και ΦΩΤΟ από την ντροπή του Περιστερίου - Σκάβουν για να έρθει στο σωστό ύψος!

ΑΕΚ: Δείτε VIDEO και ΦΩΤΟ από την ντροπή του Περιστερίου - Σκάβουν για να έρθει στο σωστό ύψος!
Photo Credits: INTIME

Στο Περιστέρι έσκαψαν χαντάκι για να ξεγελάσουν το ύψος στα δοκάρια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει κανονικά σήμερα τον Ατρόμητο στο Περιστέρι όμως το ματς φαίνεται πως δύσκολα θα γίνει!

Κατά την καθιερωμένη βόλτα των ανθρώπων της Ένωσης στο γήπεδο, παρατήρησαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά με το σημείο που βρίσκεται η μία εστία του γηπέδου (δεξιά όπως δείχνει η τηλεοπτική κάμερα)

Αμέσως κλήθηκαν οι αρμόδιοι και αφοί μέτρησαν είδαν πως υπάρχει απόκλιση πέντε με επτά εκατοστών (πιο χαμηλή) αντίστοιχα στη θέση της μίας εστίας του γηπέδου. Είναι κάτι που δεν… βλέπουμε συχνά και δημιουργεί ερωτήματα πως και γιατί συνέβη.

Δείτε βίντεο και φωτό του enwsi.gr

ΑΕΚ: Δείτε VIDEO και ΦΩΤΟ από την ντροπή του Περιστερίου - Σκάβουν για να έρθει στο σωστό ύψος! ΑΕΚ: Δείτε VIDEO και ΦΩΤΟ από την ντροπή του Περιστερίου - Σκάβουν για να έρθει στο σωστό ύψος! ΑΕΚ: Δείτε VIDEO και ΦΩΤΟ από την ντροπή του Περιστερίου - Σκάβουν για να έρθει στο σωστό ύψος! ΑΕΚ: Δείτε VIDEO και ΦΩΤΟ από την ντροπή του Περιστερίου - Σκάβουν για να έρθει στο σωστό ύψος! ΑΕΚ: Δείτε VIDEO και ΦΩΤΟ από την ντροπή του Περιστερίου - Σκάβουν για να έρθει στο σωστό ύψος! ΑΕΚ: Δείτε VIDEO και ΦΩΤΟ από την ντροπή του Περιστερίου - Σκάβουν για να έρθει στο σωστό ύψος! ΑΕΚ: Δείτε VIDEO και ΦΩΤΟ από την ντροπή του Περιστερίου - Σκάβουν για να έρθει στο σωστό ύψος! ΑΕΚ: Δείτε VIDEO και ΦΩΤΟ από την ντροπή του Περιστερίου - Σκάβουν για να έρθει στο σωστό ύψος! ΑΕΚ: Δείτε VIDEO και ΦΩΤΟ από την ντροπή του Περιστερίου - Σκάβουν για να έρθει στο σωστό ύψος! ΑΕΚ: Δείτε VIDEO και ΦΩΤΟ από την ντροπή του Περιστερίου - Σκάβουν για να έρθει στο σωστό ύψος! ΑΕΚ: Δείτε VIDEO και ΦΩΤΟ από την ντροπή του Περιστερίου - Σκάβουν για να έρθει στο σωστό ύψος! ΑΕΚ: Δείτε VIDEO και ΦΩΤΟ από την ντροπή του Περιστερίου - Σκάβουν για να έρθει στο σωστό ύψος! ΑΕΚ: Δείτε VIDEO και ΦΩΤΟ από την ντροπή του Περιστερίου - Σκάβουν για να έρθει στο σωστό ύψος! ΑΕΚ: Δείτε VIDEO και ΦΩΤΟ από την ντροπή του Περιστερίου - Σκάβουν για να έρθει στο σωστό ύψος! ΑΕΚ: Δείτε VIDEO και ΦΩΤΟ από την ντροπή του Περιστερίου - Σκάβουν για να έρθει στο σωστό ύψος! ΑΕΚ: Δείτε VIDEO και ΦΩΤΟ από την ντροπή του Περιστερίου - Σκάβουν για να έρθει στο σωστό ύψος!

Τι έκαναν οι άνθρωποι του γηπέδου; Έσκαψαν το γήπεδο κάτω από τα δοκάρια μερικά εκατοστά ώστε στο μέτρημα με τη μεζούρα να βγαίνει στη σωστή διάσταση. Αυτή τη στιγμή υπάρχει δηλαδή ένα… χαντάκι κάτω από δοκάρια, γεγονός που δεν παραπέμπει σε αγώνα Super League, αλλά ούτε τοπικού καθώς δημιουργεί πρόβλημα στην διεξαγωγή του αγώνα.

Δείτε εικόνες και βίντεο:

ΑΕΚ: Δείτε VIDEO και ΦΩΤΟ από την ντροπή του Περιστερίου - Σκάβουν για να έρθει στο σωστό ύψος! ΑΕΚ: Δείτε VIDEO και ΦΩΤΟ από την ντροπή του Περιστερίου - Σκάβουν για να έρθει στο σωστό ύψος! ΑΕΚ: Δείτε VIDEO και ΦΩΤΟ από την ντροπή του Περιστερίου - Σκάβουν για να έρθει στο σωστό ύψος! ΑΕΚ: Δείτε VIDEO και ΦΩΤΟ από την ντροπή του Περιστερίου - Σκάβουν για να έρθει στο σωστό ύψος! ΑΕΚ: Δείτε VIDEO και ΦΩΤΟ από την ντροπή του Περιστερίου - Σκάβουν για να έρθει στο σωστό ύψος! ΑΕΚ: Δείτε VIDEO και ΦΩΤΟ από την ντροπή του Περιστερίου - Σκάβουν για να έρθει στο σωστό ύψος! ΑΕΚ: Δείτε VIDEO και ΦΩΤΟ από την ντροπή του Περιστερίου - Σκάβουν για να έρθει στο σωστό ύψος!ΑΕΚ: Δείτε VIDEO και ΦΩΤΟ από την ντροπή του Περιστερίου - Σκάβουν για να έρθει στο σωστό ύψος! ΑΕΚ: Δείτε VIDEO και ΦΩΤΟ από την ντροπή του Περιστερίου - Σκάβουν για να έρθει στο σωστό ύψος! ΑΕΚ: Δείτε VIDEO και ΦΩΤΟ από την ντροπή του Περιστερίου - Σκάβουν για να έρθει στο σωστό ύψος! ΑΕΚ: Δείτε VIDEO και ΦΩΤΟ από την ντροπή του Περιστερίου - Σκάβουν για να έρθει στο σωστό ύψος! ΑΕΚ: Δείτε VIDEO και ΦΩΤΟ από την ντροπή του Περιστερίου - Σκάβουν για να έρθει στο σωστό ύψος! ΑΕΚ: Δείτε VIDEO και ΦΩΤΟ από την ντροπή του Περιστερίου - Σκάβουν για να έρθει στο σωστό ύψος! ΑΕΚ: Δείτε VIDEO και ΦΩΤΟ από την ντροπή του Περιστερίου - Σκάβουν για να έρθει στο σωστό ύψος! ΑΕΚ: Δείτε VIDEO και ΦΩΤΟ από την ντροπή του Περιστερίου - Σκάβουν για να έρθει στο σωστό ύψος!

 

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X