Κίνδυνος αναβολής στο Περιστέρι: Παράπονα της ΑΕΚ για λάθος αποστάσεις στις δύο εστίες - Επιβεβαιώθηκε η Ένωση!

Κίνδυνος αναβολής στο Περιστέρι: Παράπονα της ΑΕΚ για λάθος αποστάσεις στις δύο εστίες - Επιβεβαιώθηκε η Ένωση!
Photo Credits: INTIME

Απίστευτα πράγματα στο Περιστέρι πριν το Ατρόμητος-ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κίνδυνος αναβολής υπάρχει στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι με το γήπεδο να βρίσκεται να τραγική κατάσταση και τα δοκάρια σε λάθος ύψος!

Συγκεκριμένα, κατά την καθιερωμένη βόλτα των ανθρώπων της Ένωσης στο γήπεδο, παρατήρησαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά με το σημείο που βρίσκεται η μία εστία του γηπέδου (δεξιά όπως δείχνει η τηλεοπτική κάμερα)

Αμέσως κλήθηκαν οι αρμόδιοι και αφοί μέτρησαν είδαν πως υπάρχει απόκλιση πέντε με επτά εκατοστών (πιο χαμηλή) αντίστοιχα στη θέση της μίας εστίας του γηπέδου. Είναι κάτι που δεν… βλέπουμε συχνά και δημιουργεί ερωτήματα πως και γιατί συνέβη.

Ο Παναγιώτης Κονέ και άλλα άτομα από την αποστολή της ΑΕΚ ήταν μαζί με τους διαιτητές στις μετρήσεις και επιβεβαιώθηκαν για τις λάθος διαστάσεις. Αυτή τη στιγμή γίνεται ό,τι είναι δυνατόν για να ξεπεραστεί το πρόβλημα και να ξεκινήσει το παιχνίδι.

Αν το πρόβλημα δεν έχει λυθεί ώστε το παιχνίδι να ξεκινήσει στις 18:00 (μισή ώρα μετά την σέντρα), τότε θα πάμε για αναβολή.

Μάλιστα οι άνθρωποι του γηπέδου… σκάβουν για να μακρύνει η απόσταση του εδάφους από το δοκάρι όμως είναι εύκολα κατανοητό πως κάτι τέτοιο μόνο δόκιμο δεν είναι καθώς η μια πλευρά του γηπέδου θα είναι… σκαμμένη και τα δοκάρια θα συνεχίσουν να είναι σε λάθος θέση. Η ευθύνη εμπίπτει φυσικά στη γηπεδούχο ομάδα για αυτά τα τραγελαφικά που γίνονται στο Περιστέρι.

Είναι θέμα κανονισμού και δεν γίνεται να λυθεί σκάβοντας το χορτάρι.

Βίντεο: Η στιγμή που σκάβουν το χορτάρι του γηπέδου

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X