Αρνήθηκε να απαντήσει σε δημοσιογράφο που του ασκεί σκληρή κριτική ο Κλοπ

Αρνήθηκε να απαντήσει σε δημοσιογράφο που του ασκεί σκληρή κριτική ο Κλοπ
Photo Credits: INTIME

Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν θέλησε να απαντήσει στον ρεπόρτερ του Athletic μετά τη συντριβή της Λίβερπουλ από την Γουλβς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ενοχλημένος από τη σκληρή κριτική που του ασκείται εμφανίστηκε ο Γιούργκεν Κλοπ. Μετά τη βαριά ήττα με 3-0 από την Γουλβς, ο Γερμανός τεχνικός αρνήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση του δημοσιογράφου του Athletic, Τζέιμς Πιρς, ο οποίος είναι από τους πιο μεγάλους επικριτές του. Η ερώτηση είχε να κάνει με τη νωθρότητα που εμφανίζει η Λίβερπουλ στα ξεκινήματα των αγώνων.

«Είναι δύσκολο να μιλήσω σε ένα, για να είμαι 100% ειλικρινής. Θα προτιμούσα να μη σου απαντήσω. Ξέρεις γιατί… για όλα όσα έχεις γράψει. Αν οποιοσδήποτε άλλος θέλει να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση, θα το κάνω», είπε ο… στραβωμένος Κλοπ.

Ο Τζέιμς Πιρς δεν χαρίστηκε στο σχόλιό του και πάλι στον Κλοπ. «Είναι η τέταρτη ντροπιαστική ήττα της Λίβερπουλ μέσα στο 2023. Είναι ένα μεγάλο χάλι! Σπαταλάνε τις επιθέσεις και ταυτόχρονα είναι τόσο ευάλωτοι πίσω. Μόλις 8 βαθμούς από τους 30 που έχουν διεκδικήσει εκτός έδρας. Πραγματική κρίση», ανέφερε.

H Λίβερπουλ είναι δέκατη με 29 βαθμούς και κινδυνεύει όχι απλώς να μείνει εκτός Champions League (στο -11 από την τέταρτη Νιούκαστλ που έχει ματς περισσότερο), αλλά και εκτός Ευρώπης τη νέα σεζόν.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X