Σαν σήμερα: Όταν ο Ντέμης Νικολαΐδης εκτελούσε με δύο γκολ τον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια (VIDEO)

Σαν σήμερα: Όταν ο Ντέμης Νικολαΐδης εκτελούσε με δύο γκολ τον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ήταν 5 Φεβρουαρίου του 2000, όταν ο Ντέμης Νικολαΐδης με δύο γκολ στο β' ημίχρονο εκτελούσε με 2-0 τον ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σαν σήμερα, λοιπόν, πριν από 23 χρόνια η ΑΕΚ επικρατούσε στη Νέα Φιλαδέλφεια του ΠΑΟΚ με 2-0 με ισάριθμα γκολ του μεγάλου, Ντέμη Νικολαΐδη.

Ήταν το πρωτάθλημα, όπου η ΑΕΚ ξεκινούσε ένα φιλόδοξο πρότζεκτ με τον Τουμπάκοβιτς, αλλά αυτό δεν πέτυχε… Συνέχιζε με τον Παθιακάκη που ήταν υπό αμφισβήτηση με την Ένωση να είναι αρκετά μακριά και ελέω Κόκκαλη από τη κορυφή, αλλά στο ντέρμπι είχε τον Ντέμη Νικολαΐδη που έκανε τη διαφορά.

Η Ένωση υποδεχόταν τον ΠΑΟΚ του Μπάγεβιτς και των μεταγραφών του Μπατατούδη. Η Νέα Φιλαδέλφεια ήταν γεμάτη από υβριστικά πανό για τη διοίκηση της ΑΕΚ αλλά και για τον προπονητή του ΠΑΟΚ και γενικώς μύριζε μπαρούτι από μέρες. Όλοι έτρεμαν το κακό αποτέλεσμα που μπορεί να είχε ως επακόλουθα μία ακόμα δύσκολη νύχτα στο γήπεδο της ΑΕΚ. Ωστόσο, «καθάρισε» ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Στο 50′ ο Ντέμης εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Λάκη και έκανε το 1-0 για να έρθει στο 84′ ο Νικολαΐδης με προσωπικό γκολ να διαμορφώσει το τελικό 2-0.

Δείτε το βίντεο

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X