Από την ORIGINAL… Ηγουμενίτσα, για το «διπλό» στο Περιστέρι

Από την ORIGINAL… Ηγουμενίτσα, για το «διπλό» στο  Περιστέρι
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog, από την Ηγουμενίτσα, γράφει για… γυναικείο χάντμπολ, αλλά και για τη μάχη της ΑΕΚ στο Περιστέρι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αυτό το blog γράφεται από το Κλειστό Γυμναστήριο της Ηγουμενίτσας, όπου τα κορίτσια του χάντμπολ της ΑΕΚ, συμμετείχαν για πρώτη φορά σε Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδος. Κι αυτό από μόνο του, συνιστά μεγάλη επιτυχία. Ηταν ένα ιστορικό ραντεβού για το νεοσύστατο τμήμα της «Ενωσης», που μόλις φέτος ανέβηκε στην Α1, διεκδικεί την είσοδο στην τετράδα του πρωταθλήματος, την ευρωπαϊκή έξοδο και προκρίθηκε και στο Final-4 του Κυπέλλου.

Στον ημιτελικό, κόντρα στο ακλόνητο φαβορί και για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου, που είναι ο ΟΦ Νέας Ιωνίας, τα κορίτσια της ΑΕΚ τα έδωσαν όλα, όπως κάνουν πάντα, και γνώρισαν την αποθέωση από τους 300 «Ενωσίτες» που δεν νοιάστηκαν, ούτε για τις καιρικές συνθήκες και τις τρομακτικές προγνώσεις, ούτε για το προφανές γεγονός ότι ήρθαν να δουν μια μάχη, εκ προοιμίου άνιση αγωνιστικά.

Εκεί που στο ανδρικό χάντμπολ, καμία ομάδα εκτός της ΑΕΚ, δεν μπορεί να έχει στην έδρα της, σχεδόν ποτέ, πάνω από 200 άτομα, η ΑΕΚ, όχι απλά γεμίζει το «Γ. Κασιμάτης» σε άνδρες και γυναίκες, αλλά έχει την ευτυχία να στηρίζεται στο γυναικείο χάντμπολ από 300 οπαδούς της, στην μακρινή Ηγουμενίτσα.

Συγκλονιστικό και συγκινητικό, αν μη τι άλλο. Και συνάμα, μια ακόμα απόδειξη ότι αυτός ο φίλαθλος κόσμος, αξίζει χαρές σε όλα τα αθλήματα, όπου κι αν χτυπάει η καρδιά της ΑΕΚ. Γιατί πολύ απλά, όπου χτυπάει η καρδιά της ΑΕΚ, είναι εκεί. Δίπλα της.

Με τα πλάνα, αλλά και τη νοοτροπία του Ματίας

Τη μέρα που ξημερώνει, έχουμε τη μάχη της ΑΕΚ στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο. Ενα ματς, που και μέσα στην περασμένη εβδομάδα, ανέλυσα τους λόγους για το οποίο το θεωρώ πάρα πολύ κομβικό. Σε μια μέρα, που υπάρχει και το ντέρμπι στην Τούμπα, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό. Σημασία έχει όμως, το τι θα κάνει η ΑΕΚ.

Που πρέπει να μπει στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Περιστερίου, χωρίς να έχει καθόλου στο μυαλό της, τη βαθμολογία. Να κάνει δηλαδή, ότι ακριβώς λέει ο Ματίας, όχι μόνο όσον αφορά στα αγωνιστικά του πλάνα, αλλά και στη νοοτροπία του. Την Κυριακή είναι ο «τελικός» για την ΑΕΚ στο Περιστέρι και ότι κι αν υπάρχει μετά, θα πρέπει να την απασχολήσει από το πρωί της Δευτέρας.

Δεν είναι μέρα, η μέρα της μάχης, ούτε για αναλύσεις, ούτε για προτροπές. Σε αυτή την ΑΕΚ, την ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα, δεν χρειάζονται κιόλας. Ξέρουμε πως θα μπει η ομάδα, ξέρουμε ότι θα κάνει ότι πρέπει, ξέρουμε ότι θα καταθέσει κάθε ικμάδα των σωματικών και ψυχολογικών της δυνάμεων. Και απλά περιμένουμε το μεγάλο «διπλό». Πάμε ΑΕΚ!

Σοβαρή ΑΕΚ, κέρδισε άνετα τον Άρη 2-0 | AEK Τalk 14/4/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X