Διασύρθηκε από την Μπουρζ η Λιμόζ πριν την ΑΕΚ!

Διασύρθηκε από την Μπουρζ η Λιμόζ πριν την ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τραγική εμφάνιση για τη Λιμόζ! Η γαλλική ομάδα δεν έβαλε κανένα εμπόδιο στην Μπουρζ και γνώρισε ευρεία ήττα με σκορ 98-75, λίγες μέρες πριν έρθει στην Αθήνα για να φιλοξενηθεί από την ΑΕΚ, για την 3η αγωνιστική των «16» του BCL (7/2, 19:30).

Με αυτόν τον τρόπο, η Λιμόζ έμεινε στο 10-10 στο γαλλικό πρωτάθλημα, ρεκόρ που την τοποθετεί εκτός της οκτάδας που οδηγεί στα πλέι οφς! Η Μπουρζ, από την άλλη, έκανε γερό βήμα οκτάδας, ανεβαίνοντας στο 11-9.

Οι γηπεδούχοι ήταν από την πρώτη περίοδο κυριαρχικοί στο ματς και έφτασαν μέχρι και στο +30, χωρίς να χάσουν ούτε μία φορά το προβάδισμα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Τζέιμς Πάλμερ, που πέτυχε 21 πόντους, ενώ ο Φραντς Μασενά σκόραρε 16 πόντους και ο Χούγκο Μπενίτεθ άλλους 14. Από τη Λιμόζ, 16 πόντους είχε ο Νίκολας Λανγκ και από 15 οι Γκρέιβς και Χόκινς, ενώ άλλους 12 πρόσθεσε ο Κίζλινκ.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X