Τελειώνει από τον Άρη ο Πάρντιου!

Τελειώνει από τον Άρη ο Πάρντιου!
Photo Credits: INTIME

Στην πόρτα της εξόδου από τον Άρη ο Άλαν Πάρντιου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η νέα ήττα του Άρη, αυτήν τη φορά από τον Ιωνικό (1-0), αλλά και η εικόνα της ομάδας, φέρνει όπως φαίνεται εξελίξεις στο θέμα του προπονητή!

Όπως αναφέρθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ-ΦΜ 94,6, υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια από την πλευρά του Θεόδωρου Καρυπίδη, αφενός για τα σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα και αφετέρου για κάποιες ακατανόητες αποφάσεις του Άλαν Πάρντιου.

Με δεδομένο, λοιπόν, ότι είναι εμφανές πως η ομάδα χρειάζεται ένα ηλεκτροσόκ, το κλίμα για τον Άλαν Πάρντιου είναι βαρύ και ο Άγγλος είναι στην πόρτα της εξόδου!

‘Ολα θα ξεκαθαρίσουν από τις συζητήσεις, που δεδομένα θα γίνουν, ανάμεσα στις δύο πλευρές, τον Καρυπίδη, δηλαδή και τον 61χρονο προπονητή. Είναι πολύ πιθανό το σενάριο, πάντως, ο Άρης να πάει με τον Απόστολο Τερζή στον πάγκο του, στο μεγάλο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής, με τον Παναθηναϊκό

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X