Ανατριχιαστικό κορεό στο Ερυθρός Αστέρας-Βοϊβοντίνα για τον Σίνισα Μιχαΐλοβιτς!

Ανατριχιαστικό κορεό στο Ερυθρός Αστέρας-Βοϊβοντίνα για τον Σίνισα Μιχαΐλοβιτς!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αφιερωμένο στον σπουδαίο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς ήταν το παιχνίδι Ερυθρός Αστέρας-Βοϊβοντίνα, αφού ο σπουδαίος Σέρβος είχε αγωνιστεί και στις δυο ομάδες.

Οι δυο σύλλογοι αποφάσισαν να αφιερώσουν τον συγκεκριμένο αγώνα στη μνήμη του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς και να τιμήσουν με τον δικό τους τρόπο τον σπουδαίο ποδοσφαιριστή που έφυγε από τη ζωή νικημένος από τον καρκίνο στις 16 Δεκεμβρίου.

Ο Σίνισα είχε αγωνιστεί και στις δυο ομάδες και είχε κερδίσει από την πρώτη στιγμή τις εντυπώσεις με το ταλέντο του και την προσωπικότητά του. Με την φανέλα της Βοϊβοντίνα είχε αγωνιστεί 73 φορές και μέτρησε 19 γκολ, ενώ με τον Ερυθρό Αστέρα 38 παιχνίδια, 9 γκολ ενώ είχε κατακτήσει και το Champions League το 1991. Μάλιστα, ένα συγκλονιστικό κορεό σηκώθηκε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού που είχαν φτιάξει οι φίλαθλοι με τα χρώματα του Ερυθρού Αστέρα.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X