Άρης-ΑΕΚ: Η κριτική των παικτών

Άρης-ΑΕΚ: Η κριτική των παικτών
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ κάνοντας πολλά λάθη, έχασε από τον Άρη. Διαβάστε την κριτική του enwsi.gr.

Η ΑΕΚ έχασε στο «Νικ Γκάλης Χολ» και έπεσε στο 9-6 στην βαθμολογία. Δείτε την κριτική των παικτών που αγωνίστηκαν.

Τιμ Φρέιζιερ: Ξένο σώμα ο Αμερικανός, έχει βγει εντελώς εκτός κλίματος και δεν βοήθησε στο ελάχιστο την ομάδα του.

Αϊζάια Μάιλς: Καλό παιχνίδι από τον Μάιλς που μαζί με τον Μίτσελ ήταν οι μόνοι παίκτες που σκόραραν με συνέπεια και βοήθησαν στην επίθεση.

Κάμερον ΜακΓκρίφ: Λίγα πράγματα από τον Αμερικανό που δεν πήρε πολλές προσπάθειες και δεν βοήθησε ιδιαίτερα.

Δημήτρης Φλιώνης: Ο Έλληνας γκαρντ δέχτηκε πολύ μεγάλη πίεση από τους περιφερειακούς του Άρη, δεν μπόρεσε να κάνει καλό παιχνίδι και αρκέστηκε σε σουτ από την περιφέρεια.

Κένι Γουίλιαμς: Ο Αμερικανός βοήθησε στο να επιστρέψει η ΑΕΚ στο παιχνίδι, έβαλε κάποια σουτ, έπαιξε τις άμυνες του, αλλά δεν μπόρεσε να αποτρέψει την ήττα.

Αντρέας Πετρόπουλος: Έπαιξε λίγο χωρίς να κάνει αισθητή την παρουσία του.

Κώστας Παπαδάκης: Αυτή την φορά δεν μπόρεσε να βοηθήσει ερχόμενος από τον πάγκο, είχε απέναντι του αθλητικούς παίκτες και δυσκολεύτηκε αρκετά από την άμυνα του Άρη.

Βλάντο Γιάνκοβιτς: Κακό παιχνίδι από τον Βλάντο, που δεν μπόρεσε αυτήν την φορά να δημιουργήσει πρόβλημα από το ποστ, έκανε πολλά λάθη (4) και ήταν πολύ άστοχος.

Ακίλ Μίτσελ: Ο Μίτσελ ήταν καλός επιθετικά, μπορεί να έχασε κάποια εύκολα καλάθια αλλά σκόραρε 15 πόντους, όμως έχασε την μάχη των ριμπάουντ από τον Γκούντγουιν.

Βασίλης Ξανθόπουλος: Ήταν η βασική αιτία που η ΑΕΚ γύρισε από το 26-13, μοίρασε 5 ασίστ όμως δεν μπορούσε να τραβήξει και το σκορ για την ομάδα του.

Γιάνις Στρέλνιεκς: Πολύ άστοχος ο Λετονός μετά από καιρό, ενώ ξεκίνησε πολύ καλά, δεν μπόρεσε να ευστοχήσει σε ελεύθερα σουτ που τα έχει για πλάκα και τελικά έμεινε άποντος στο δεύτερο ημίχρονο.

Κωστής Γόντικας: Ο Γόντικας προσπάθησε πολύ στις δύο ρακέτες, πήρε ριμπάουντ όμως μέχρι εκεί.

Ηλίας Καντζούρης: Ο προπονητής της ΑΕΚ είχε να διαχειριστεί την κούραση της ομάδας του από τα συνεχή δύσκολα ματς και το πολύ επιθετικό παιχνίδι των παικτών του Άρη. Προσπάθησε με μια ζώνη με προσαρμογές να γυρίσει το παιχνίδι και τα κατάφερε, όμως στην τελική ευθεία η ομάδα του δεν είχε καθόλου καλές επιλογές.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X