Η ΑΕΚ πάει στο Περιστέρι για να κερδίσει και να μείνει στην κορυφή (17:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Η ΑΕΚ πάει στο Περιστέρι για να κερδίσει και να μείνει στην κορυφή (17:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ με νίκη κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι παραμένει στην κορυφή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ κοντράρεται στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο και θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο της σερί που θα την κρατήσει μόνη στην κορυφή.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει σήμερα (17:30, Novasports Prime, LIVE σχολιασμός enwsi.gr) στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου τον Ατρόμητο σε ματς για την 21η αγωνιστική της Super League.

Η Ένωση προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες στο πρωτάθλημα με τελευταία το επιβλητικό 3-0 επί του Άρη. Αποτέλεσμα που σε συνδυασμό με την ήττα του Παναθηναϊκού την περασμένη Δευτέρα στην Τρίπολη με 1-0 από τον Αστέρα την έφερε μόνη στην κορυφή και στο +2 από τον Παναθηναϊκό, ενώ την διατήρησε στο +5 από ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό που κοντράρονται απόψε στην Τούμπα.

Το πλάνο της ΑΕΚ

Με όλα της τα όπλα στην αποστολή θα παραταχθεί η ΑΕΚ κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Γνωστοί απόντες οι Μοχαμαντί και Φερνάντες που βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας τους με τον Ματίας Αλμέιδα, όμως, να έχει τα υπόλοιπα όπλα στη φαρέτρα του για την κυριακάτικη αναμέτρηση.

Η πιθανή ενδεκάδα που θα επιλέξει ο Αλμέιδα για το ματς με τον Ατρόμητο είναι με τον Αθανασιάδη στο τέρμα. Στα μπακ οι Ρότα Χατζισαφί και δίδυμο στα στόπερ οι Βίντα και Μουκουντί.

Στον άξονα θα ξεκινήσουν πιθανότατα οι Σιμάνσι ή Γιόνσον, Πινέδα με τον Άμραμπατ δεξιά και τον Γκατσίνοβιτς στα αριστερά, όπως αναφέρθηκε και σε χθεσινό ρεπορτάζ του enwsi.gr με τους Αραούχο και Λιβάι Γκαρσία να παραμένουν στην κορυφή της επίθεσης. Σε διαφορετική περίπτωση το δίδυμο των Σιμάνσκι και Γιόνσον θα ξεκινήσει ξανά στο κέντρο της μεσαίας γραμμής με τον Πινέδα να πηγαίνει ξανά αριστερά και τον Γκατσίνοβιτς να μένει στον πάγκο. Εκεί όπου πλέον με την επιστροφή και του Ελίασον, ο Αλμέιδα έχει λύσεις για να διαχειριστεί την κατάσταση κατά τη διάρκεια του ματς.

Η αποστολή της ΑΕΚ:

Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Λιβάι Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Αραούχο, Ελίασον.

Το πλάνο του Ατρόμητου

Όσο για τον Ατρόμητο «τρέχει» αήττητο καρέ στο πρωτάθλημα με τρεις, όμως, σερί ισοπαλίες (1-1). Τελευταία αυτή στα Ιωάννινα κόντρα στον ΠΑΣ. Οι Ηπειρώτες προηγήθηκαν με τον Μπάλαν στο 32′, όμως ο Ατρόμητο κατάφερε να φθάσει στην ισοφάριση με τον Τζοβάρα (77′) που είχε μπει στο 66′ αντί του Ροτάριου.

Με τον νεοαποκτηθέντα Αγκιμπού Καμαρά στην αποστολή, αλλά και τον Φάνη Μαυρομάτη που επέστρεψε από τον σοβαρό τραυματισμό που θα παραταχθεί ο Ατρόμητος. Επιπλέον, διαθέσιμος για τους Περιστεριώτες θα είναι και ο Ντε Μποκ, ενώ εκτός για δεύτερο σερί παιχνίδι έμεινε ο Κλωναρίδης.

Σε ό,τι αφορά στο πλάνο ενδεκάδας, οι Περιστεριώτες θα παραταχθούν πιθανώς με τους Γιαννιώτη κάτω από τα δοκάρια. Οι Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Στρούγγης και Ντε Μποκ αναμένεται να είναι στην τετράδα της άμυνας. Οι Έρλινγκμαρκ, Έντερ Γκονθάλεθ και Φρίτζονσον θα είναι η τριάδα στο κέντρο. Ενώ μπροστά θα βρίσκονται οι Ροτάριου, Κιάρτανσον και Ρομπάιγ. Πιθανώς να χρησιμοποιηθεί και ο Αγκιμπού Καμαρά.

Αναλυτικά η αποστολή του Ατρόμητου:

Γιαννιώτης, Σάλτας, Κεσχρίντα, Ντε Μποκ, Αθανασίου, Πομόνης, Μαυρομμάτης, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Τζοβάρας, Φριντζόνσον, Έρλινγκμαρκ, Κούεν, Γκονθάλεθ, Καμαρά, Οικονομίδης, Τζαβίδας, Ρομπάιγ, Κιάρτανσον, Ροτάριου, Κωτσόπουλος.

Οι διαιτητές του αγώνα Ατρόμητος – ΑΕΚ

  • Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας)
  • A’ βοηθός: Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας)
  • Β’ βοηθός: Μπουξμπάουμ (Αν. Αττικής)
  • 4ος διαιτητής: Περράκης (Αθηνών)
  • VAR, ΑVAR: Κουμπαράκης (Κυκλάδων), Μεϊντάνας (Αχαΐας)

Σε 20 συναντήσεις των δύο ομάδων με γηπεδούχο τον Ατρόμητο:

  • 6 νίκες Ατρόμητος
  • 6 ισοπαλίες
  • 8 νίκες ΑΕΚ
  • ΓΚΟΛ: 13-16

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X