Αποκλείστηκε με ψηλά το κεφάλι- Η ΑΕΚ το πάλεψε αλλά έχασε (19-28) στον ημιτελικό του Final-4 από τον ΟΦΝΙ

Εικόνες από τον αγώνα ΑΕΚ- ΟΦ Νέας Ιωνίας
Photo Credits: INTIME

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ στάθηκε εξαιρετικά απέναντι στη φαβορί Νέα Ιωνία αλλά έχασε με 19-28 στον ημιτελικό του Final-4

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ήττα με 19-28 γνώρισε η γυναικεία ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ από το ΟΦ Νέας Ιωνίας στον ημιτελικό του Final-4 του Κυπέλλου που διεξάγεται στην Ηγουμενίτσα.

Η «Ένωση» αν και νεοφώτιστη στην κατηγορία κατάφερε να σταθεί εξαιρετικά στο γήπεδο απέναντι στη φαβορί και αήττητη φέτος Νέα Ιωνία ωστόσο δεν κατάφερε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο, με την φετινή παρουσία της ωστόσο να αποτελεί μια σημαντική παρακαταθήκη για τα επόμενα χρόνια. Οι «κιτρινόμαυρες» ήταν ανταγωνιστικές στο πρώτο ημίχρονο, διατηρώντας την επαφή τους με το σκορ ωστόσο στην επανάληψη η εμπειρία και η ποιότητα του αντιπάλου έκρινε την τελική έκβαση. Η «Ένωση» είχε να αντιμετωπίσει και την σημαντική απουσία της Μπόργκες ενώ είναι δεδομένο πως και με την προσθήκη της Τσάκαλου θα δυναμώσει ακόμα περισσότερο.

Τα κορίτσια του Γιάννη Ανταλή τα έδωσαν όλα έχοντας και την θερμή συμπαράσταση του κόσμου που γέμισε το κλειστό και δεν σταμάτησε λεπτό να τραγουδάει και να τις εμψυχώνει. Στο τέλος παρά την ήττα ο κόσμος χειροκρότησε την «Ένωση» για την προσπάθεια της.

Η εξέλιξη του αγώνα

Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος, στο πρώτο μέρος, η ΑΕΚ έδειξε τα δόντια της. Δεν ξεκίνησε καλά (3-6), αλλά με την Μπουλάτοβιτς μείωσε στο γκολ (5-6). Η ΑΕΚ έμεινε κοντά στη Νέα Ιωνία, με πρωταγωνίστρια την Λεβαντόφσκι, που κράτησε ζωντανή την ΑΕΚ. Ο «Δικέφαλος» ήταν στο ημίχρονο μόλις με δύο γκολ πίσω (11-13).

Στο δεύτερο μέρος, η ΑΕΚ ήταν εμφανώς επηρεασμένη από τον τραυματισμό της Γκόμες. Επίσης, είχε και αρκετά αμυντικά ζητήματα, με τη Νέα Ιωνία να εκμεταλλεύεται τα όποια κενά και να παίρνει διαφορά (13-19), η οποία αυξήθηκε -παρά τα τέρματα των Παναγιωτίδου, Μπουλάτοβιτς και Γκόμες- στα 10 γκολ (15-25). Η Πατρώνη μέσω πέναλτι μείωσε στα 7 γκολ (18-25), με την ΑΕΚ ωστόσο να ηττάται με 28-19.

ΑΕΚ – Ο.Φ. Νέας Ιωνίας 19-28
Τα πεντάλεπτα: 1-3, 3-5, 5-7, 6-10, 9-12, 11-13 (ημ.), 13-18, 14-23, 16-25, 17-25, 18-25, 19-28.
ΑΕΚ (Γιάννης Ανταλής): Κοντοστεργίου, Μάγκου 2, Καραγιάννη, Φράγκα 2, Ψαριώτη, Λεβαντόφσκι 7, Μπουλάτοβιτς 5, Κατσίκα, Γκόμες 1, Μανδά, Παύλου, Λυτρίβη, Ραντούλοβιτς, Παναγιωτίδου 1, Δρουγκίδου, Πατρώνη.
Ο.Φ. ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ (Σάζα Ζιβούλοβιτς): Κεπεσίδου Μ., Μανιά 3, Μουρατίδου, Ανδρίτσου 2, Κοτρώτσιου, Κμίροβα, Κρίνιτς 4, Καρέλα 1, Μακρή, Φράγκου, Κεπεσίδου Ν. 10, Γιαννοπούλου, Ντιμτσούδη 1, Νταβίντοβιτς 2, Μπόγιανιτς, Στουπανίδου 5.
Διαιτητές: Γράψας-Κυριάκου. Δίλεπτα: 6-2. Πέναλτι: 3/4-4/5.

 

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X