«Πέρασε» και από τη Θεσσαλονίκη η ΑΕΚ - Νίκησε άνετα (0-3 σετ) τον Περσέα

Εικόνες από το ΑΕΚ- Άθλος Ορεστιάδας
Photo Credits: INTIME

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ πανηγύρισε μια ακόμη σημαντική νίκη με 3-0 σετ επί του Περσέα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα ακόμη σημαντικό τρίποντο πέτυχε η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ η οποία επικράτησε με 3-0 σετ του Περσέα στη Θεσσαλονίκη για την 12η αγωνιστική της Preleague.

Η «Ένωση» παρέμεινε έτσι στην 2η θέση της βαθμολογίας σε επαφή με την κορυφή συνεχίζοντας απτόητη την πορεία της προς την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια. Η ομάδα του Άκη Χατζηαντωνίου πραγματοποίησε μία πολύ καλή εμφάνιση, δεν άφησε περιθώρια στους γηπεδούχους και φτάνοντας τις 6 διαδοχικές νίκες ετοιμάζεται για το μεγάλο ντέρμπι με την Καλαμάτα την επόμενη εβδομάδα (αναμένεται ορισμός). Η ΑΕΚ «έπιασε» την ομάδα της Καλαμάτας στην κορυφή της βαθμολογίας στους 28 βαθμούς, έστω και με ματς περισσότερο, και με τον κόσμο στο πλευρό της στη Νέα Φιλαδέλφεια στοχεύει στη νίκη που θα της δώσει μεγάλο πλεονέκτημα για την πρωτιά.

Η εξέλιξη του αγώνα

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ΑΕΚ προηγήθηκε αρχικά με 7-5, ενώ σταδιακά ανέβασε την απόδοσή της στο μπλοκ παίρνοντας έτσι δεύτερες μπάλες. Οι «κιτρινόμαυροι» πήραν προβάδισμα 3 πόντων (11-14) το οποίο και διεύρυναν έως το φινάλε για το 25-20 και το 1-0.

Στο δεύτερο σετ, μετά τους πρώτους αναγνωριστικούς πόντους (5-5), κατάφερε με τον Παλέντζα και τον Ράμος να βρίσκουν εύκολους πόντους για το 15-10. Οι παίκτες του Άκη Χατζηαντωνίου συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό κατακτώντας το σετ με 25-17/

Στο τρίτο σετ, παρά το αρχικό προβάδισμα με 9-12, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 13-13. Ο Παλέντζας τελειώνοντας εξαιρετικά τις επιθέσεις έδωσε «αέρα» 3 πόντων στην «Ένωση» (19-22) το οποίο και κράτησε έως το φινάλε, για το 22-25 και 0-3.

ΟΠΑΘ Περσέας – ΑΕΚ 0-3 (20-25, 17-25, 22-25)

Ο.Π.Α.Θ. ΠΕΡΣΕΑΣ (Αλέξανδρος Καμπερίδης): Μουράτης, Σαλταφερίδης, Σταυρακάκης, Ριμπέιρο, Κανάρης, Καρασαρλίδης / Τασιούρας (λ), Χριστοφόρου (λ), Βογιατζόγλου, Μούρτζιος, Καλλέργης.

Α.Ε.Κ. (Άκης Χατζηαντωνίου): Μπατατζίμ, Μελλές, Παλέντζας, Μπαρμπούνης, Ράμος, Ρούσης / Αχιλλεόπουλος (λ), Πολυχρονιάδης (λ), Καβαρινός.

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X