Τζέιμς: «Από τα πιο ανόητα πράγματα που έχω κάνει» (VIDEO)

Τζέιμς: «Από τα πιο ανόητα πράγματα που έχω κάνει» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μονακό γνώρισε την εντός έδρας ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης με σκορ 91-95, με τον Μάικ Τζέιμς να είναι μοιραίος στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Ο Αμερικανός γκαρντ με το σκορ στο 88-91 είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει με ελεύθερο τρίποντο, ωστόσο επέλεξε να δώσει μία κακή έξτρα πάσα στον Μπλόσομγκεϊμ, στέλνοντας την μπάλα έξω και χαρίζοντας ουσιαστικά στη Ρεάλ τη νίκη.

Μετά το ματς, ο Τζέιμς έκανε μέσω twitter την αυτοκριτική του, τονίζοντας πως η απόφασή του να αφήσει το σουτ ήταν μία από τις πιο ανόητες που έχει πάρει τα τελευταία χρόνια. «Από όλα τα σουτ που έχω πάρει και στη ζωή μου επέλεξα να δώσω πάσα σε αυτό. Είναι ένα από τα πιο τρελά και ανόητα πράγματα που έχω κάνει εδώ και πολύ καιρό. Φαντάζομαι πως πάντα πρέπει να σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι», τόνισε συγκεκριμένα ο γκαρντ της Μονακό.

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X