ΑΕΚ: Ο Γκατσίνοβιτς «κλειδώνει» θέση αριστερά

ΑΕΚ: Ο Γκατσίνοβιτς «κλειδώνει» θέση αριστερά
Photo Credits: INTIME

Έτοιμος να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα της ΑΕΚ αύριο ο Μιγιάτι Γκατσίνοβιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς είναι η μεγάλη επιστροφή της ΑΕΚ στα τελευταία παιχνίδια και βοήθησε πολύ μάλιστα την ομάδα του να πάρει δύο νίκες.

Και στη Νίκαια με τον Ιωνικό και απέναντι στον Άρη στη Νέα Φιλαδέλφεια (μπήκε αλλαγή σε αμφότερα, στο 2ο βρήκε τον τρόπο και σκόραρε), ο Σέρβος μεσοεπιθετικός έδειξε ότι πλέον έχει επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς, ενώ είχε πάρει και μία «γεμάτη» συμμετοχή στις Σέρρες στο ματς Κυπέλλου.

Σύμφωνα με όσα έχει δείξει στις τελευταίες προπονήσεις ο Ματίας Αλμέιδα, στο αυριανό παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, ο «Γκάτσι» είναι έτοιμος να «κλειδώσει» την συμμετοχή του στο αρχικό σχήμα. Από την θέση του αριστερού χαφ εξτρέμ, ο οποίος έχει την ευχέρεια να συγκλίνει και να απειλεί, με δημιουργία, είτε με σουτ.

Και έτσι «κουμπώνει» ιδανικά με τον Σέρχιο Αραούχο που κάνει αντίθετες κινήσεις με τον Σέρβο, με τον Λιβάι Γκαρσία να βρίσκεται πάντα στην θέση του σέντερ φορ.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X