ΑΕΚ: Για το «διπλό» στη Θεσσαλονίκη κόντρα (17:00) στον Περσέα

Εικόνες από το ΑΕΚ- Άθλος Ορεστιάδας
Photo Credits: INTIME

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Περσέα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από χθες η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ, καθώς κοντράρεται σήμερα στις 17:00 με τον ΟΠΑΘ Περσέα, για την 12η αγωνιστική της Pre League.

Οι παίκτες του Άκη Χατζηαντωνίου προέρχονται από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο, ωστόσο στο πρωτάθλημα έχουν διαδοχικές νίκες και θέλουν ακόμα μία «καθαρή» επικράτηση για να παραμείνουν σε τροχιά κορυφής. Στο μεταξύ μια ημέρα πριν αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη η ανδρική ομάδα έκοψε την πίτα της στο «Ελληνικόν» στο Νέο Ηράκλειο. Παίκτες και τεχνικό επιτελείο αφού γευμάτισαν, έκοψαν την πίτα, με τον αθλητή της ΑΕΚ, Νίκο Παλέντζα να είναι ο τυχερός. Το «παρών» έδωσαν, ο Γενικός Γραμματέας της ΑΕΚ, Λευτέρης Αρχόντης, η Αθλητική Διευθύντρια του Γυναικείου Βόλεϊ, Έφη Παπαϊωάννου, ο Γενικός Αρχηγός του Συλλόγου, Ηλίας Χατσίκας, ο Team Manager του Βόλεϊ Γυναικών, Νίκος Παναγιωτίδης και ο Διευθυντής Επικοινωνίας και Γραφείου Τύπου, Πάνος Λούπος.

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X