Τα πρώτα μπλόκα της ΕΛ.ΑΣ για αλυσίδες στην Αθήνα: Τι λένε για το πρόστιμο (VIDEO)

Τα πρώτα μπλόκα της ΕΛ.ΑΣ για αλυσίδες στην Αθήνα: Τι λένε για το πρόστιμο (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ξεκίνησαν νωρίς το πρωί του Σαββάτου (4/2) οι έλεγχοι της τροχαίας σε οχήματα στην Αττική για την ύπαρξη αντιολισθητικών αλυσίδων. Μάλιστα, μετά την σύσκεψη της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας κυκλοφόρησε ότι όποιος δεν έχει αλυσίδες θα λαμβάνει το πρόστιμο των 80 ευρώ.

Ωστόσο, σύμφωνα με τη ρεπόρτερ του Action24 Βάγια Σεραφειμίδου, η οποία μίλησε με άνθρωπο της τροχαίας στα διόδια της Αττικής Οδού, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει, τουλάχιστον προς το παρόν. Για την ώρα γίνονται συστάσεις κατά την διάρκεια των ελέγχων.

Χθες Παρασκευή (3/2), ο εκπρόσωπος Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος, επιπυραγός, Ιωάννης Αρτοποιός, σε έκτακτη ενημέρωση απηύθυνε ισχυρή σύσταση στους πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στις απολύτως απαραίτητες ενόψει της κακοκαιρίας, σημειώνοντας παράλληλα πως «είναι εξαιρετικά πιθανό να απαγορευτεί η κυκλοφορία βαρέων οχημάτων σε περιοχές με ιδιαίτερη χιονόπτωση».

Τόνισε επίσης ότι πλέον είναι υποχρεωτικός ο εφοδιασμός όλων των οχημάτων με αντιολισθητικά μέσα και πρόσθεσε ότι η ΕΛΑΣ από το πρωί του Σαββάτου θα πραγματοποιεί αυστηρούς ελέγχους.


Σοβαρή ΑΕΚ, κέρδισε άνετα τον Άρη 2-0 | AEK Τalk 14/4/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X