Ραντεβού με την ιστορία - Η ΑΕΚ κόντρα (18:00) στον ΟΦΝΙ στον ημιτελικό του Final-4!

Εικόνες από το ΑΕΚ- Ορφέας Σουρωτής
Photo Credits: INTIME

Η γυναικεία ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ συμμετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία της στο Final-4 του Κυπέλλου αντιμετωπίζοντας σήμερα στις 18:00 τον ΟΦ Νέας Ιωνίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η μεγάλη στιγμή έφτασε για την γυναικεία ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ η οποία συμμετέχει αυτό το Σαββατοκύριακο στο πρώτο Final-4 στην ιστορία της.

Η «Ένωση» που βρίσκεται από χθες στην Ηγουμενίτσα ρίχνεται στην «μάχη» αντιμετωπίζοντας σήμερα στις 18:00 τον ΟΦ Νέας Ιωνίας στον δεύτερο ημιτελικό της διοργάνωσης. Οι αγώνες θα μεταδοθούν από το κανάλι της ΟΧΕ στο YouTube.

Η αποστολή του «Δικεφάλου» βρίσκεται από χθες το μεσημέρι στην πρωτεύουσα της Θεσπρωτίας και το απόγευμα πραγματοποίησε την τελευταία της προπόνηση. Οι «κιτρινόμαυρες» βρίσκονται σε καλή κατάσταση και παρά το γεγονός πως το έργο τους είναι δύσκολο απέναντι στο φαβορί της διοργάνωσης, είναι αποφασισμένες για να τα δώσουν όλα και να διεκδικήσουν τις πιθανότητες που τους αντιστοιχούν για την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

«Δεν έχουμε κάτι να χάσουμε, μόνο να κερδίσουμε»

Χθες το απόγευμα πραγματοποιήθηκε και η συνέντευξη Τύπου με την ΑΕΚ να εκπροσωπούν ο προπονητής, Γιάννης Ανταλής και η αρχηγός της «Ένωσης», Αναστασία Παναγιωτίδου. Ο Γιάννης Ανταλής τόνισε πως είναι σημαντικό για την ΑΕΚ που βρίσκεται στο Final-4 και ξεκαθάρισε πως η ομάδα θα εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες για την πρόκριση: «Πρωτίστως να ευχαριστήσουμε το Δήμο και την Περιφέρεια, αλλά κι όλους τους φορείς για το Final 4. Συγχαρητήρια επίσης, σε όλες τις ομάδες που είναι εδώ, γιατί ήθελε τύχη, αλλά προπαντός ικανότητα. Υπάρχουν ομάδες που έχουν ενισχυθεί από την αρχή της σεζόν και όλες προσπάθησαν με τη σειρά τους να πάρουν την πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης. Αγωνιστικά, εμείς δεν είμαστε το φαβορί, ωστόσο θα εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα πρόκρισης και ελπίζω να τα καταφέρουμε. Τέλος, εύχομαι αυτή η γιορτή να τελειώσει και ως γιορτή, χωρίς απρόοπτα με τραυματισμούς και να πάρει το Κύπελλο η καλύτερη ομάδα».

Με τη σειρά της, η Αναστασία Παναγιωτίδου τόνισε: «Αρχικά, ευχαριστούμε για τη φιλοξενία. Εγώ θέλω να πω ότι πραγματικά είναι μια ιστορική στιγμή για την ομάδα της ΑΕΚ. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Δεν έχουμε κάτι να χάσουμε, παρά μόνο να κερδίσουμε. Στο τέλος της διοργάνωσης, θέλω να παρουσιαστεί μία ωραία διαφήμιση για το άθλημα και να ανέβει επίπεδο».

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου

1ος ημιτελικός: Αναγέννηση Άρτας- ΠΑΟΚ 15:00

2ος ημιτελικός: ΑΕΚ-ΟΦΝ Ιωνίας 18:00.

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου: Τελικός Κυπέλλου 17:00

 

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X