Τίποτα δεν είναι τυχαίο!
Photo Credits: INTIME

Ο Σταμάτης Βούλγαρης σχολιάζει όλα όσα έχουν γίνει τα τελευταία 24ωρα και βάζει προτεραιότητες...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρακολουθώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον όλα όσα γίνονται μετά το βράδυ της Κυριακής, που ήταν ίσως ένα πολύ σημαντικό και καθοριστικό σημείο για τη φετινή χρονιά. Γιατί; Διότι η ομάδα που παίζει το καλύτερο και πλέον το πιο ουσιαστικό ποδόσφαιρο στην Ελλάδα «πάτησε» στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Από εκείνο το σημείο ήταν δεδομένο ότι όλοι θα λυσσάξουν.

Ξαφνικά Θεσσαλονίκη και Πειραιάς συμπορεύτηκαν για να μας εξηγήσουν με τους τηλεμαϊντανούς που έχουν στα πάνελ του και ξεχωρίζουν από μακριά για την ελλιπή γνώση των κανονισμών, πως υπάρχει πέναλτι στη φάση του Αθανασιάδη με τον Φαμπιάνο. Μετά διάφοροι «Γκούφυ» εμφανίστηκαν για να υποστηρίξουν ότι ο Άμραμπατ έκανε… διπλή επαφή στο πέναλτι. Αυτό το ανέκδοτο ξεκίνησε από τον Πειραιά, αλλά το αντέγραψαν με ευκολία αυτοί που έχουν φάει τόσες πιστολιές από την ομάδα του λιμανιού και δεν βγάζουν άχνα.

Όπως και να έχει τη Δευτέρα το σενάριο της επιστροφής του Παναθηναϊκού στην κορυφή δεν έγινε πραγματικότητα και η ΑΕΚ ολοκλήρωσε το πρώτο σκέλος μίας εντυπωσιακής αντεπίθεσης από το -8 που κατέληξε στο +2! Αυτό όμως δεν αρκεί, γιατί το να πατήσεις απλά για μία αγωνιστική στην πρώτη θέση δε λέει απολύτως τίποτα. Σημασία έχει να είσαι εκεί στο τέλος. Πριν φτάσουμε όμως στο τέλος, θέλω να υπογραμμίσω κάποια πράγματα. Η ΑΕΚ έχει χάσει βαθμούς από τον Βόλο στη Ριζούπολη, από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, από τον Αστέρα στην Τρίπολη, από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» και από τον ΠΑΣ στα Γιάννινα.

Με εξαίρεση στο ντέρμπι του πρώτου γύρου με τους «πράσινους», όπου πριν το ματς υπογράμμισε το bullying που έγινε από τον Παναθηναϊκό με αφορμή τον ορισμό του Σιδηρόπουλου από την ΚΕΔ και για να μη γίνει ροντέο το πρωτάθλημα, φυσικά και δέχθηκε να έρθει ξένος διαιτητής και μετά το ματς στα social media της αναφέρθηκε στις λανθασμένες αποφάσεις του Καμπάκοφ, δεν έχει ανοίξει ποτέ κουβέντα για τη διαιτησία. Ακόμα και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο με τη φάση του Μάνταλου, δεν τα έκανε… οίκο ανοχής, παρότι θα μπορούσε πολύ εύκολα! Στις γκέλες της η ΑΕΚ εστίασε στα λάθη της. Δούλεψε, βελτιώθηκε και προχώρησε.

Τι ζούμε λοιπόν από τους άλλους όλο αυτό το διάστημα; Τον Ολυμπιακό που τον έσωσε ο Καραντώνης στην Τρίπολη να διαμαρτύρεται αρχικά για τον διαιτητή και μετά γιατί… τιμωρήθηκε! Αργότερα όταν δεν δόθηκε το πέναλτι – σκάνδαλο στον Ολιβέιρα είδαμε τον Καραπαπά να βγαίνει και να κατηγορεί τους πάντες και δη την ΑΕΚ. Ο δε οργανισμός του Ολυμπιακού σε καθημερινή βάση στοχοποιεί την ΕΠΟ, τη διαιτησία, τον Μπένετ, τον Μελισσανίδη, την ΑΕΚ, το γήπεδό της, τον.. ευρωπαϊκό τελικό, ζήτησε elite διαιτητή με τον Πάοκ και μετά διαμαρτυρόταν γιατί έφεραν τέτοιο. Και μέσα σε όλα είχαμε και την προσπάθεια του Μαρινάκη να «εξαγνίσει» τον Αυγενάκη, μαζί του συμπορεύτηκαν και ο Παναθηναϊκός και ο Πάοκ, αλλά η ΑΕΚ ήταν η ΜΟΝΗ ομάδα που δεν έθαψε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Γιατί η ΑΕΚ θα ζήσει χωρίς το 1,5 μύριο του αχυρανθρώπου. Κάποιοι άλλοι όχι…

Πάμε στον πρώην πρωτοπόρο. Από την αρχή της σεζόν όλοι έβλεπαν πως το 12 στα 13 ήταν αφύσικο. Από όλο τον οργανισμό τους όμως έβλεπες μία απίστευτη αλαζονεία. Μάθετε προπαίδεια, πάρτε depon και ponstan και όταν άρχισαν τα κλαρίνα και τα άλλα παραδοσιακά όργανα να παίζουν, απλά λούφαξαν. Βεβαίως πήγαν να ψελλίσουν κάτι ανέκδοτα στο ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια για fair play, αλλά όταν αντιλήφθηκαν πόσο αστείοι γίνονται το μάζεψαν. Φρόντισαν όμως να ξεφτιλιστούν στην υπόθεση Μαντσίνι και μετά έτρεξαν να στηρίξουν την πρόταση του Μαρινάκη για να πάρει και η Μποταφόγκο της Λιβαδειάς εκτός από τους δανεικούς που σπρώχνει ο Παναθηναϊκός εκεί και το 1,5 χαρτί. Το πάλεψε ο Μπουτσικάρης στο συμβούλιο της Super League, αλλά δεν του έκανε το χατίρι ο Κοσμάς και η ΑΕΚ…

Φτάνουμε τώρα και στην υπερδύναμη του κρατιδίου της Τούμπας. Όταν οι αγωνιστικές «σφαλιάρες» έπεφταν η μία μετά την άλλη, δεν έβγαζαν άχνα. Ήρθαν στη Νέα Φιλαδέλφεια με την… Ελένη Λουκά του ποδοσφαίρου να δίνει παράσταση πριν το ματς, έφαγαν γλυκό και γύρισαν με τα αυτιά στο πάτωμα. Όταν όμως έκαναν ένα σερί, η κα Λουκά βγήκε από το καβούκι της. Άρχισε τα γνωστά καραγκιοζιλίκια, θυμήθηκε το ΠΟΚ και τις αθηναϊκές ομάδες. Βεβαίως η μία εδρεύει στον Πειραιά, που είναι άλλη πόλη, αλλά εδώ δεν ξέρει τα βασικά -όπως τους κανονισμούς του ποδοσφαίρου- θα κολλήσουμε στο ότι νομίζει ότι ο Πειραιάς είναι Αθήνα επειδή έρχεται με αεροπλάνο στο «Ελ. Βενιζέλος»; Ο Ρουμάνος επιδιώκει όπως ακριβώς έκανε στο ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια να στρέψει όλα τα μάτια και τα λόγια πάνω του για να εξυπηρετήσει το πλάνο του. Όμως είναι τόσο χιλιοπαιγμένο αυτό το εργάκι που κανένας δεν τσιμπάει. Απλά κανένας δε θα του επιτρέψει να το κάνει τόσο χυδαία και χωρίς να παίρνει απάντηση.

Αυτό που έχει πραγματικά σημασία για την ΑΕΚ, είναι να πάρει τη νίκη στο Περιστέρι. Ακόμα και αν αυτή έρθει με γκολ στο 90’+2′ από τριπλή καραμπόλα. Ο Ατρόμητος δεδομένα έχει μία καλή ομάδα με αγωνιστική αρχή, μέση και τέλος. Έχει βεβαίως τον γνωστό και μη εξαιρετέο κ. Σπανό που πήρε δανεικό τον Αγκιμπού Καμαρά από τον Ολυμπιακό του Μαρινάκη στις 11:54 το βράδυ της τελευταίας μέρας τον μεταγραφών και την κα Κοξένογλου, δεξί χέρι του Μαρινάκη στη Super League, η οποία με πνεύμα στη σύσκεψη της Λίγκας ζητούσε να δώσει η ΑΕΚ το ποσοστό της από το στοίχημα για να σωθεί η… SL2. Μιλάμε για τη σύζυγο του Γιώργου Κορακάκη και την αδερφή της Ντέπυς (που είναι η πρώην γυναίκα του Κύρου Βασσάρα και νυν σύντροφος του Μαρκ Κλάτενμπεργκ, αν δεν έχω χάσει κάποιο επεισόδιο).

Αν λοιπόν η ΑΕΚ καταφέρει να πάρει το «τρίποντο» και παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, τότε δεδομένα θα βγει κερδισμένη. Διότι θα μπορεί να καθίσει να… απολαύσει με ποπ κορν το παιχνίδι στην Τούμπα όπου αποκλείεται να έχει δύο κερδισμένους. Δύο χαμένους μπορεί να έχει. Όπως μπορεί να περιμένει να γίνει το απόλυτο γης μαδιάμ! Μετά θα στρέψει το ενδιαφέρον της στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο.

Ανατροπή Τίτλου για την ΑΕΚ, 2-1 τον Άρη στο Χαριλάου| AEK Τalk 21/4/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X