ΑΕΚ: Σημαντική ενίσχυση με τον Βραζιλιάνο Ντος Σάντος η ομάδα Futsal

ΑΕΚ: Σημαντική ενίσχυση με τον Βραζιλιάνο Ντος Σάντος η ομάδα Futsal

Σε μια πολύ δυνατή μεταγραφή προχώρησε η ομάδα ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Βραζιλιάνου, Ουέσλει Εστεβάο Ντος Σάντος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε μια δυνατή μεταγραφή προχώρησε η ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ η οποία απέκτησε τον Βραζιλιάνο πίβοτ, Ούεσλει Εστεβάο Ντος Σάντος.

Ο 28χρονος αναμένεται να ενταχθεί άμεσα στο «κιτρινόμαυρο» ρόστερ ενισχύοντας την «Ένωση» στην προσπάθεια της για την κατάκτηση του φετινού νταμπλ.

Η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής αναφέρει χαρακτηριστικά: Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον Wesley Estevao Dos Santos. Ο 28χρονος (29/07/1994) Βραζιλιάνος πίβοτ εντάσσεται στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας Futsal. Ο Wesley Estevao Dos Santos έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στην Πινερόλα (Σλοβακία, 2017-2018, 2018-2019 μισή σεζόν), όπου κατέκτησε την 3η θέση το 2018, στη Σταλίτσα (Λευκορωσία, 2018-2019 μισή σεζόν), όπου αναδείχθηκε Πρωταθλητής το 2019, στη Βίζε (Πορτογαλία, 2019-2020) και στη Σπάρτα Πράγας (Τσεχία, 2020-2021), ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ Λάρνακας (Κύπρος). Wesley, καλώς ήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ». Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ αναμένεται να τεθεί άμεσα στη διάθεση του προπονητή, Άγγελου Εμμανουηλίδη και δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος.

 

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X