«Ο Αλμέιδα είναι στον δρόμο για να καθίσει με την ΑΕΚ στον Όλυμπο των θεών»

«Ο Αλμέιδα είναι στον δρόμο για να καθίσει με την ΑΕΚ στον Όλυμπο των θεών»
Photo Credits: INTIME

Αφιέρωμα στην Αργεντινή για τον Ματίας Αλμέιδα για το έργο του στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ διανύει μια εξαιρετική σεζόν ούσα πρώτη στην Super League ενώ επέστρεψε και στην φυσική της έδρα στη Νέα Φιλαδέλφεια μετά από 20 χρόνια, με τον Ματίας Αλμέιδα να έχει μεγάλο μερίδιο στο πρόσωπο που δείχνει φέτος η ομάδα.

Τα πεπραγμένα της ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα δεν περνούν απαρατήρητα ούτε στην Λατινική Αμερική με την αργεντίνικη έκδοση της Marca να κάνει αφιέρωμα στον Αργεντίνο τεχνικό μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για το έργο του.

Συγκεκριμένα το αφιέρωμα αναφέρει: «Στην πρώτη του εμπειρία στην Ευρώπη, ο Ματίας Αλμέιδα έχει τον άνεμο υπέρ του και βρίσκεται ήδη… στο δρόμο, για να καθίσει στον «Όλυμπο» των θεών, τουλάχιστον για τους οπαδούς της ΑΕΚ, που θέλουν να εκθρονίσουν τον Ολυμπιακό.

Η τελευταία νίκη επί του Άρη με 3-0 εκτόξευσε την ΑΕΚ στην κορυφή της ελληνικής Super League, μπροστά από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος ήταν επικεφαλής για τις προηγούμενες 19 αγωνιστικές.Ο Αλμέιδα, ο οποίος πήγε στην ΑΕΚ τον Μάιο με συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2024, κατάφερε στις αρχές Ιανουαρίου να σφραγίσει την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη που έχει το διοικητικό συμβούλιο του ελληνικού συλλόγου στο έργο του, ανανεώνοντας το συμβόλαιό του για τέσσερα χρόνια! Και ο καλύτερος τρόπος για να ανταποδώσει αυτή την εμπιστοσύνη, ήταν να φτάσει στην κορυφή της Super League για πρώτη φορά αυτή τη σεζόν.

«Έκανε την ΑΕΚ την πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ελλάδα, αφού είναι η ομάδα που κέρδισε τα περισσότερα παιχνίδια (15), την ομάδα που σημείωσε τα περισσότερα γκολ (41) την ομάδα που έχει την καλύτερη άμυνα. Η ομάδα του Αλμέιδα βασίζεται στην επιθετική δύναμη που επιβάλει ο Λιβάι Γκαρσία με 10 γκολ και ο Μεξικανός Ορμπελίν Πινέδα, ένας παίκτης που ζητήθηκε αποκλειστικά από τον προπονητή να αποκτηθεί. Ο Αραούχο μαζί με τον Μαροκινό Νορντίν Άμραμπατ και τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς έχουν πετύχει από πέντε γκολ. Οι παίκτες του Πελάδο έχουν στόχο και το Κύπελλο Ελλάδας, στο οποίο βρίσκονται στα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό».

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X