Κύπελλο Ελλάδας: Θετική η Αγγλία για τελικό στο Λονδίνο, αναμονή από τη Γερμανία - Βγαίνει από το κάδρο το Πανθεσσαλικό

Κύπελλο Ελλάδας: Θετική η Αγγλία για τελικό στο Λονδίνο, αναμονή από τη Γερμανία - Βγαίνει από το κάδρο το Πανθεσσαλικό
Photo Credits: INTIME

Θετική η αγγλική Ομοσπονδία για τελικό Κυπέλλου στο Λονδίνο και ζητάει περισσότερες λεπτομέρειες, αναμονή για απάντηση από Γερμανία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΕΠΟ θέλει να διοργανώσει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος στο εξωτερικό.

Το έχει διατυπώσει σε όλους τους τόνους ο Τάκης Μπαλτάκος και ήδη η Ομοσπονδία έχει αποστείλει επιστολές προς Αγγλία και Γερμανία για να μάθει τις προθέσεις τους και αν υπάρχει περίπτωση να φιλοξενήσουν τον αγώνα που θα κρίνει το δεύτερο τη τάξει τρόπαιο της χώρας.

Η αγγλική Ομοσπονδία απάντησε στην ΕΠΟ και εμφανίζεται θετική, λέγοντας πως υπάρχει μεγάλη διαθεσιμότητα στο Λονδίνο, καθώς υπάρχουν 19 γήπεδα που θα μπορούσε να γίνει ο τελικός Κυπέλλου τον Μάιο. Απλά ζητάει περισσότερες λεπτομέρειες για να γνωρίζει τι ακριβώς θέλει η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και πώς θα μπορούσαν να συνεργαστούν μεταξύ τους.

Από ‘κει και πέρα, η ΕΠΟ περιμένει απάντηση και από τη Γερμανία, όπου υπάρχει επίσης μεγάλη ελληνική παροικία όπως αναφέρει το sport24.gr. Όσο για την περίπτωση διεξαγωγής του τελικού στο Πανθεσσαλικό, φαίνεται πως απομακρύνεται ως επιλογή, προφανώς γιατί υπάρχει φόβος για επεισόδια όπως αυτά που είχαν συμβεί το 2017 μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ και δεν θα ήθελαν στην ΕΠΟ να συμβεί και φέτος κάτι ανάλογο. Στόχος είναι να αποφύγουν τον Βόλο με κάθε τρόπο.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X