Τσιτσιπάς: «Στόχος μας είναι ο τίτλος του Davis Cup σε 3-4 χρόνια από τώρα»

Τσιτσιπάς: «Στόχος μας είναι ο τίτλος του Davis Cup σε 3-4 χρόνια από τώρα»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πανέτοιμη μοιάζει η Εθνική Ελλάδας, ενόψει των αναμετρήσεων κόντρα στο Εκουαδόρ για το Davis Cup, οι οποίες θα λάβουν χώρα στο ΟΑΚΑ το διήμερο 4 και 5 Φεβρουαρίου.

Πρεμιέρα για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα κάνει ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που θα αντιμετωπίσει το No. 2 του Εκουαδόρ, Αλαβάρο Γκιγιέν, ενώ τη σκυτάλη θα πάρει ο Μιχάλης Περβολαράκης, που θα αγωνιστεί κόντρα στον No. 1 του Εκουαδόρ, τον Άντρες Αντράντε, που βρίσκεται στο No. 564 της ATP κατάταξης.

Το ρόστερ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος αποτελείται από τους Στέφανο Τσιτσιπά, Μιχάλη Περβολαράκη, Πέτρο Τσιτσιπά, Αλέξανδρο Σκορίλα και Αριστοτέλη Θάνο. Αρχηγός αποστολής είναι ο Απόστολος Τσιτσιπάς και Εθνικός προπονητής ο Δημήτρης Χατζηνικολάου, ενώ μέλη της ελληνικής ομάδα είναι ακόμα ο γιατρός Διονύσης Χίσσας, ο γυμναστής Χρήστος Φιωτάκης, ο ψυχολόγος Κώστας Περγαντής, ο φυσικοθεραπευτής Απόστολος Μιχαλάκας και ο βοηθός προπονητή Θανάσης Μανέκας.

«Θέλω να πω αρχικά ότι το να βρισκόμαστε εδώ είναι μεγάλη τιμή για εμάς. Στόχος μας είναι, όσο ακραίο και παράλογο να ακούγεται, ο τίτλος του Davis Cup, σε 3-4 χρόνια από τώρα. Είναι κάτι που πιστεύω, το ονειρεύομαι από μικρή ηλικία, και χαίρομαι που η διοργάνωση έχει επιστρέψει στο παλιό της φορμάτ. Η κατάκτηση του Davis Cup, μαζί με τους συμπαίκτες μου, είναι ένας από τους 3 τενιστικούς στόχους που θέλω να πετύχω στην καριέρα μου.», είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X