Ανταλής: «Θα εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα για την πρόκριση»

Ανταλής: «Θα εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα για την πρόκριση»
Photo Credits: INTIME

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Γιάννης Ανταλής μίλησε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου του Final-4

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έτοιμη να τα δώσει όλα είναι η γυναικεία ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ, που αντιμετωπίζει το Σάββατο (04/02, 18:00) τον Ο.Φ. Νέας Ιωνίας στο δεύτερο ημιτελικό του Final -4 του Κυπέλλου Ελλάδος.

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου του Final-4 με την ΑΕΚ να εκπροσωπεί ο προπονητής, Γιάννης Ανταλής και η αρχηγός, Αναστασία Παναγιωτίδου.

Ο προπονητής της ΑΕΚ δήλωσε χαρακτηριστικά: «Πρωτίστως να ευχαριστήσουμε το Δήμο και την Περιφέρεια, αλλά κι όλους τους φορείς για το Final 4. Συγχαρητήρια επίσης, σε όλες τις ομάδες που είναι εδώ, γιατί ήθελε τύχη, αλλά προπαντός ικανότητα. Υπάρχουν ομάδες που έχουν ενισχυθεί από την αρχή της σεζόν και όλες προσπάθησαν με τη σειρά τους να πάρουν την πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης. Αγωνιστικά, εμείς δεν είμαστε το φαβορί, ωστόσο θα εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα πρόκρισης και ελπίζω να τα καταφέρουμε. Τέλος, εύχομαι αυτή η γιορτή να τελειώσει και ως γιορτή, χωρίς απρόοπτα με τραυματισμούς και να πάρει το Κύπελλο η καλύτερη ομάδα».

 

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X