Με τη μαγκιά της, η ΑΕΚ έκανε επίδειξη δύναμης και πήρε την πρόκριση μέσα στη Λεωφόρο! (VIDEO)

Με τη μαγκιά της, η ΑΕΚ έκανε επίδειξη δύναμης και πήρε την πρόκριση μέσα στη Λεωφόρο! (VIDEO)

Επική εμφάνιση της ΑΕΚ μέσα στην έδρα του Παναθηναϊκού και τεράστια πρόκριση στο κύπελλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στις 3 Φεβρουαρίου 2005, μετά το 1-1 στο ΟΑΚΑ χάρις στο γκολ του Νίκου Λυμπερόπουλου στις καθυστερήσεις, η ΑΕΚ πήγε στην έδρα του Παναθηναϊκού και νίκησε 3-1. Προηγήθηκε με πέναλτι του Κατσουράνη και δεν πτοήθηκε ούτε όταν ισοφάρισε ο Μιχάλης Κωνσταντίνου στις αρχές του β’ ημιχρόνου. Η κεφαλιά του Σοάρες στο 56’ και το ασύλληπτο φάουλ του Βλάνταν Ίβιτς του 77’ έδωσαν στην ΑΕΚ τη μεγάλη νίκη-πρόκριση.

Μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα της φάσης των 16 στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ πήγε στην έδρα του αντιπάλου της με την επίγνωση ότι μόνο η νίκη ή μια ισοπαλία από 2-2 και πάνω την εξυπηρετούσαν. Φρόντισε να κάνει το πρώτο και μάλιστα με εμφατικό τρόπο!

Στο τέλος του αγώνα, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ πήγαν μπροστά στον λαό τους και αποθεώθηκαν. Ήταν η πρώτη νίκη εκεί μέσα μετά από τέσσερα χρόνια και η πρώτη πρόκριση μετά το 1978. Μάλιστα, η ΑΕΚ έχει ένα πολύ ιδιαίτερο ρεκόρ με τον Παναθηναϊκό: όποτε τον πέτυχε στο Κύπελλο σε χρονιά μετά από δικό του νταμπλ, πάντα τον απέκλειε. Και πάντα μέσα στον Φεβρουάριο! Συνέβη τη σεζόν 1977-78 (0-1 στη Λεωφόρο) συνέβη το 1995-96 (3-1 και 2-2) συνέβη το 2004-05 (1-1 και 3-1) και το 2010-11 (2-0 και 2-3).

Η σύνθεση της ΑΕΚ: Χιώτης, Κόντης, Μόρας, Μπρούνο Αλβες, Μπούρμπος, Ρούσεφ (53’ Κρασσάς) Κατσουράνης, Κυριακίδης, Ζούλιο Σέζαρ (73’ Ίβιτς) Σοάρες (83’ Κωνσταντινίδης) Λυμπερόπουλος

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X