NBA All-Star 2023: Ανακοινώθηκαν οι συνθέσεις των δύο ομάδων με ηχηρές απουσίες!

NBA All-Star 2023: Ανακοινώθηκαν οι συνθέσεις των δύο ομάδων με ηχηρές απουσίες!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη γιορτή του NBA έχει ξεκινήσει, αφού έγιναν γνωστά τα ρόστερ για το All-Star Game που θα διεξαχθεί στο Σολτ Λέικ της Γιούτα.

Φυσικά δεν έλειψαν οι ηχηρές απουσίες κυρίως από την ανατολική περιφέρεια, που από τις συνθέσεις απουσιάζουν τα ονόματα των Σιακάμ, Τρε Γιάνγκ, Χάρντεν, Λαβίν, Κούζμα και Μπάτλερ!

Στην αρχική πεντάδα της ανατολικής περιφέρειας που αναδείχθηκε αρχηγός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα είναι οι Τέιτουμ, Ντουράντ, Ίρβινγκ και Μίτσελ, ενώ στους… αναπληρωματικούς επιλέχθηκαν οι Εμπίιντ, Ντερόζαν, Μπράουν, Αντεμπάγιο, Χόλιντεϊ, Ραντλ και Χαλιμπέρτον.

Ηχηρές απουσίες θα έχει και η Δύση, αφού στις συνθέσεις δεν βρίσκονται τα ονόματα των Έντουαρντς, Λέοναρντ, ΜακΚόλουμ, Φοξ, Πολ, Τόμπσον, Πουλ, Γκόρντον και Μπούκερ…

Όσον αφορά την αρχική πεντάδα της δυτικής περιφέρειας εκτός του αρχηγού Λεμπρόν Τζέιμς, επιλέχθηκαν οι Γιόκιτς, Ντόντσιτς, Ουίλιαμσον και Κάρι, ενώ στους αναπληρωματικούς επιλέχθηκαν οι: Μοράντ, Σαμπόνις, Γκίγκλιους-Αλεξάντερ, Πολ Τζορτζ, Λίλαρντ, Μάρκανεν και Τζάρεντ Τζάκσον Τζούνιορ

Να σημειωθεί ότι ο Ζάιον Ουίλιαμσον, είναι τραυματίας και είναι ορατό το ενδεχόμενο να μην αγωνιστεί αν δεν είναι 100% έτοιμος, κάτι που σημαίνει ότι ο κομισάριος του NBA, Άνταμ Σίλβερ θα έχει την δυνατότητα να επιλέξει τον αντικαταστάτη του.

Το All-Star Game που θα διεξαχθεί στο Σολτ Λέικ της Γιούτα, θα είναι το πρώτο στην καριέρα του Σάι Γκίγκλιους-Αλεξάντερ και του Λάουρι Μάρκανεν, που θα αγωνιστεί… εντός έδρας.

Αξιοσημείωτο είναι ότι για πρώτη φορά στην ιστορία τους οι Μέμφις Γκρίζλις θα εκπροσωπηθούν από δύο αθλητές, αφού εκτός από τον Τζα Μοράντ, επιλέχθηκε και ο Τζάρεν Τζάκσον Τζούνιορ.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X