Η ΑΕΚ είναι ο εφιάλτης τους, το enwsi.gr ο δαίμονας τους!

Η ΑΕΚ είναι ο εφιάλτης τους, το enwsi.gr ο δαίμονας τους!
Photo Credits: INTIME

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τα έβαλε ξανά με την ΑΕΚ αυτή την φορά και με το enwsi.gr, προσθέτοντας μας ένα δημοσιογραφικό «παράσημο»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα τελευταία χρόνια με τη στήριξη σας και τη σκληρή δουλειά όλων των συντελεστών, το enwsi.gr είναι το κορυφαίο site στην κοινωνία της ΑΕΚ και με τεράστια απήχηση συνολικά προς όλη την φίλαθλη Ελλάδα.

Και σήμερα ήρθε ένας αντίπαλος για να (μας) προσφέρει την πιο τρανή επιβεβαίωση…

Στο περιθώριο της θυελλώδους συνεδρίασης της Super League για τα χρήματα από το Στοίχημα όπου η ΠΑΕ ΑΕΚ είχε την πιο αντρίκεια στάση από όλες τις ομάδες, ο κ. Μαρινάκης – σε κείμενο που μοιράστηκε και στην επίσημη δήλωση του από την ιστοσελίδα της Super League – αναφέρθηκε στο θέμα των ΜΜΕ: «Επειδή εδώ φοράμε παντελόνια θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Δεν μπορεί να πηγαίνουμε ως Super League να παίρνουμε τελικά αυτό που θεωρούμε σωστό και τα Μέσα που έχουν ή επηρεάζουν τα μέλη του Συνεταιρισμού να κάνουν επιθέσεις (σ.σ. εννοεί τον Λευτέρη Αυγενάκη για τα ελάχιστα χρήματα που δίνει στις ομάδες της Super League 2) για τη διανομή των χρημάτων. Θα ψηφίσουμε ότι η κατανομή είναι δικαιότατη όπως έγινε για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο».

Ωστόσο, ο πρόεδρος της Super League ήταν πολύ πιο συγκεκριμένος μιλώντας στα Μέλη του συνεταιρισμού. «Εγώ είμαι ξεκάθαρος για τα Μέσα της Alter Ego, το Mega, τα Νέα, το in.gr. Ο κ.Σαββίδης όμως που έχει το Open ή το SDNA ή ο κ. Αλαφούζος με τον SPORT FM ή ο κ. Μελισσανίδης με τη Ναυτεμπορική και οι φίλοι του όπως ο κ. Φιλιππάκης από το enwsi.gr και τη Live Sport να κάνουν επιθέσεις στον υφυπουργό για τη διανομή των χρημάτων; Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα».

Είναι σαφές, πως η ΑΕΚ είναι ο εφιάλτης τους και το enwsi.gr ο μεγάλος δαίμονας τους με την δημόσια παρέμβαση του τα τελευταία χρόνια σε όλα τα ζητήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Έστω και εάν έχουν λανθασμένη ενημέρωση στον ΟΣΦΠ αναφορικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς μας, η αναφορά του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι ένα τεράστιο δημοσιογραφικό παράσημο για όλους εμάς. Kαι στο θέμα με τον Λευτέρη Αυγενάκη και τα χρήματα από το Στοίχημα, όπως και σε όλα δεν θα κάνουμε ποτέ πίσω.

Μπορούμε να δεσμευτούμε προς όλους σας από το enwsi.gr για ένα πράγμα. Θα είμαστε εδώ, στο πλάι της ΑΕΚ με όλες τις συνθήκες. Να μπαίνουμε μπροστά όταν πρέπει. Να κάνουμε κριτική όταν χρειάζεται.

enwsi.gr

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X